lauantai 11. huhtikuuta 2009

Dilemma

On lankalauantai. Hyvää lankalauantaita, rakkaat kierrettyjen kuitujen uinuvaa potentiaalia arvostavat kanssaharrastajat!

(Tänään on myös Bobmas, eli Ravelryn idean syntymäpäivä.)

Dilemmaksi muodostuu kuitenkin se, ettei mulla ole enää mitään unelmaisia lankoja paljastettavaksi tänään. Juuri, kun ne olisivat sopineet täydellisesti päivään! Olisi pitänyt pihdata noita Wollmeiseja tälle päivälle… jos olisi malttanut.

Bloggasin samat Wollmeise-kuvat myös englanninkieliseen blogiini, joka on ollut aika hunningolla viime aikoina. Olen saanut jo kaksi kommenttia postauksesta. Siis blogissa, joka koko historiansa aikana on saanut kolme kommenttia ennen tuota kyseistä postausta. On niissä vaan jotain taikaa.

Kiitos kaikista kommenteista täälläkin. Anteeksi, että mun oli pakko leuhkia niillä. Toisaalta mä tein aika paljon rehellistä työtä saadakseni ne, alkaen ihan keskustelupalstojen kyttäämisestä ja nettipäivystyksestä. Mun oli osuttava kauppaan juuri sen viisiminuuttisen aikana, jonka kerralla syötetty kaupan varastopäivitys kestää. Samaa flaksia tuskin ihan heti käy uudestaan.

Noi langat on kertakaikkiaan niin inspiroivia, että tällä hetkellä puikoilla olevat sukat on todella saaneet kyytiä, jotta pääsisin seuraavien sukkien kimppuun. Vain yhdet vaikeat sukat puikoilla kerrallaan tällä erää.

 

Aika pääsiäishenkiset sukat! Lisää kuvia myöhemmin.

Tein äsken itselleni iiiison valkovenäläisen mutta vain pienellä vodkalirulla. Pitää pysyä sen verran skarppina, että pystyy laskemaan – yritän tässä räknätä raglankavennuksia Green Iirikseen. Lisäksi seuraavaan sukkaprojektiin pitäisi piirtää kaaviota – miten yhdistää mallineule villatakista sukkaan ja mihin piilotella pohjekavennuksia?

3 kommenttia:

 1. Hyvää lankalauantai-iltaa!

  Minä voin nyt kehua kanssa sinun edellisen postauksen langat:-)
  Tuo Sonne on nii-in ihanainen.

  Todella kauniit sukat:-) ja niin pääsiäisen värit.

  Rotat on söpöjä:-) Niin söpöjä, että tulee mieleen ihan lasten satukirjat:-)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upeanvärinen lanka ja sukka näyttää ihanalta :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!