maanantai 6. huhtikuuta 2009

Synkkä aamu

Pilvistä ja kalseaa ja minulla tietenkin hirveä flunssa. Se on tehnyt tuloaan jo pitkään, muttei ole päässyt ihan asiaan asti ennen kuin eilen. Aamulla kun heräsin kitalaki kutisi ja siitä tietää, että nyt mennään eikä meinata. Illalla olikin sitten jo lämpöä (eli 36,7 joka mulla on jo ihan reilusti, normaalisti kun ei päästä lähellekään 36 astetta).

Veto on ihan pois. Kostutin nuo eilen valmistuneet sukat syrjäytyneelle ja loin silmukat uuteen pariin, mutta neulominen ei maita. Yritin helliä itseäni mango-chiliteellä ja rahkapiirakalla, mutta teestä tuli vain hiki. Rahkis oli kyllä hyvää! Ostin sen eilen englantilaisen koulun myyjäisistä.

Sukat syrjäytyneelle
Langat: 7veljestä (ruskea), Emu Superwash (ruskea) ja Gjestal Janne(oranssi)
Puikot: 3,5 mm, bambua
Koko: ~46
Mallista: 14 silmukkaa puikolla, vahvistettu ranskalainen kanta, nauhakavennettu kärki.

Veljeslanka loppui kesken kaiken ja jatkoin kaksinkertaisella Emulla. Langoissa on  pieni sävyero, jonka huomaa jos katsoo, mutta ei se mitenkään silmille hyppää. Paksuuskin osui nappiin.

Seuraavaksi tulee samaan tarkoitukseen sukat maailman räikeimmästä Nalle Colorista. Ajattelin asian niin, että ehkä tätä lankaa aidosti arvostaa joku, jonka maailmassa ei juuri värejä näy. En tiedä.

1 kommentti:

  1. Nätit sukat olet tehnyt. Ja minä uskon vakaasti siihen, että sukkien suurin tarkoitus on pitää jalat lämpimänä, silloin värillä ei ole väliä. Ja voihan se olla pieni piristysruiske.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!