sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Juhlat

On ollut varsin tuottoisa vuosi. Vitsit, miten kivaa onkin ollut! Miten paljon sitä onkaan oppinut, miten moneen ihmiseen tutustunut, millaisia innostuksen tunteita kokenut!

Tilastointia vuoden aikana tapahtuneista asioista:

 • Valmistuneita töitä: 72 kappaletta
 • Postauksia Ravelryn keskusteluihin: 894 kappaletta (*silmienpyöräytys*)
 • Bloggauksia: Suomeksi 178 kappaletta, englanniksi 33 kappaletta
 • Tilattuja käsityöblogeja: 282 kappaletta

Sukkia olen neulonut ehdottomasti eniten, 28 valmista paria:

Yläosavaatetuksiakin on syntynyt:

Pipoja:

Hanskoja:

Huiveja ja kaulaliinoja:

Vauvatavaraa:

Ja kaikkea pikkusälää:

Opittuja juttuja:

Monta uutta kantapäätä, peukalokiila, ylhäältä alas neulottu paita, sukka kärjestä, pitsin pingottaminen, ylipäätään pitsin neulominen, uudentyyppisiä lisäyksiä ja kavennuksia, neulominen englanniksi, helmien neulominen työhön, neulominen silmukan takareunasta, silmukoiden oikeanlainen poimiminen neuleen reunasta, sormikkaan teko, silmukoiden kuljettaminen ilman palmikkopuikkoa.

Vuosipäivän kunniaksi järjestettiin synttäriarvonta, jonka voitti  Riikkis. Onnittelut! Mulla ei enää ole vaihdon jäljiltä osoitetta tallella, joten jos voit mailata :)

Kiitokset kaikista kommenteista, niitä oli mielenkiintoista ja liikuttavaa lukea. Moni kiitteli blogin suoruutta ja rehellisyyttä, mikä tuli tavallaan mulle yllätyksenä, kosk aen koe käsitelleeni täällä juuri muuta kuin sukkia. Ilmeisesti kuitenkin vakituisemmat lukijat ovat huomanneet ne harvat “oikeita asioita” koskevat kommenttini :)
Varsinaisestihan mä olen tottunut kaikki ei-käsityöasiat käsittelemään Turpakäräjissä, tosin viime aikoina laiskanlaisesti.

Nyt mun pitää kuitenkin suunnistaa kohti neljän hengen ompelukerhoa, joka kokoontuu siskollani kerran kuussa. Otan mukaan harmaata Nallea, puikot ja ohjeen lapsen traktoripaitaan.

2 kommenttia:

 1. Tosi paljon olet vuoden aikana neulonut:-) Toivotan onnea ja menestystä käsityörintamalla jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Upeita töitä! Ja onnea vuodesta.

  Ja USKOMATONTA! MINÄ! Minä en ole koskaan ikuna voittanut kenenkään blogiarvonnoissa yhtikäs mitään. Nytpä olennii ihan ihan ihan onnessani!

  Mulla ei ole tässä koneella asennettuna Outlookia, joten en pääse kiinni s-postiosoitteeseesi, omani on iikku miukumauku nic piste fi, laita meili mulle niin laitan osoitteen sulle :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!