torstai 16. huhtikuuta 2009

Pahoinvoiva siskustaiteen ammattilainen

Pellenyrjö-sukat
Malli: Oma suruspekka
Koko: Noin 44
Puikot: 3,0 mm Knit Pro
Langat: Nalle Colori ja Lanett kaksinkertaisena

Nää on ehkä maailman rumimmat sukat. Siitä viis, ne ovat todella lämpimät ja toimivat. Kaksinkertainen Lanett teräosassa tekee sukasta paksun ja tiiviin.

Ehkä nämä omituiset varret tuovat jollekin iloa. Ei näitä kyllä kellekään migreenipotilaalle voi antaa.

Nämä siis myös lähtevät Kaikki puikoissa –blogin tempauksen nimissä Heikki Hurstille ja hänen kauttaan jollekulle syrjäytyneelle, samoin kuin jo aikaisemmin valmistuneet ruskea-oranssit sukat.

3 kommenttia:

  1. Eivät nämä minusta ole hullummat sukat! Itseasiassa yksi lempparipaidoistani on Nallen mustasta ja tuommoisesta kirjavasta neulottu (löytyykin outi1966.vuodatus.net -blogin puolelta, neuleet-kategoriasta.) Luulenpa, että tuommoiset sukat saavat vastaanottajansa hyvälle tuulelle, ja lämmittävät varmasti!

    VastaaPoista
  2. Meneepä tosi hauskasti tuo "raidoitus" tuossa sileässä osuudessa. :) Minä tykkään kyllä noinkin kirjavista langoista, niissä on oma viehätyksensäkin. Enkä saa niistä migreeniä, vaikka siihen minulla taipumus onkin. ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, ääripäästä toiseen, vrt. upeat oranssit sukkasi...Maailmassa on paljonkin ihmisiää, jotka eivät saa "luonnostaan" käsinneulottuja sukkia. Ja koska makuja on monia, mistäpä sen tietää, jos joutuvat jollekulle päivää piristämään!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!