maanantai 4. elokuuta 2008

Tuulee sopivasti

Jotenkin ei haittaa yhtään, että tuulee syksyisesti. Kesänhän mä haluaisin, mutta jos on pakko olla kylmä, onneksi saa sentään istua oma Pinwheel päällä. Ei nimittäin palella!

Nappi on hankittu Etsystä. Se on floridalainen rantakivi.

Naama! Kesäinen, meikitön, vakava aamunaama!

Hihat ovat aivan suosikkini. Riittävän pitkät ja rennon leveät.

Näin muuten unta, jossa neuloin Endpaper Mittsejä. Niissä meni jotain väärin, mutten unessa keksinyt, mikä. Aamulla kun heräsin, ensimmäinen ajatukseni oli että "niissä oli yksinkertainen se ruudukko eikä kaksinkertainen!" Pitäisköhän neuloa vähän vähemmän?

Lisääkin muuten on valmistunut ja mennyt puikoille. Niistä hiukan myöhemmin, pitää tehdä töitä nyt.

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös aivan mahtava Vampire porukka, vaikkei olla sitä nyt koko kesänä pelattu. Talvella se on sitten helpompaa, kun kaikki muut ovat siellä Turussa tallessa, ja me voidaan sitten reissata sinne pelaamaan.

  VastaaPoista
 2. Ja nyt kun innoissani olen jakanut ropekokemuksia, niin pitää kommentoida neulomustakin. Todella kivan näköinen takki. Olen muissakin blogeissa ihaillut tuota mallia. Ja oli kiva löytää jälleen yksi uusi blogi

  VastaaPoista
 3. Valtavan ihana takki! Minäkin olen ihaillut tuota monissa blogeissa, mutta en ole uskaltanut itse yrittää...

  VastaaPoista
 4. Toi on aivan upee takki! Tahtoo kans tollasen! Samoilla linjoilla oon kun hannaliini yllä, en oo vielä uskaltanu koittaa. Ehkä joku kaunis päivä...

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!