maanantai 18. elokuuta 2008

Pihan syyshortensia on täydessä kukassa.

Yritän epätoivoisesti saada otettua kunnolla kohdistettuja ja tarkennettuja kuvia tällä rakkaan miesseuralaiseni puolipokkarilla. Aina alkaa lähinnä harmittaa - tahtoo järkkärin! Kaipaan kunnon syvyysvaikutelmaa.

Kävin lenkkeilemässä eläinkaupalla. Takaisin kannoin hauikset pulleina elukanruokaa, joka näyttää pahvin ja vanerin sekoitukselta. Ei voi olla kovin helppoa tuo jyrsijän elämä.

Olenkohan nyt tarpeeksi vältellyt itse asiaa? Jätin olympialaiset kesken. Ne alkoivat stressata liikaa ja väärällä tavalla, ja olin lisäksi valinnut lajin huonosti. Päätin, että elämä on liian lyhyt kiukuissaan neulomiseen! Ugh! Nyt olen neulonut kännykälle kotia ja tiskirättiä.

Ei meillä kylläkään rätillä tiskata, mutta pöytiä jos viitsisi joskus pyyhkiä. Rätti on helppo kulmasta kulmaan neulottava ainaoikeintekele. Lanka on Menitan toiseksi röyhkeimmän väristä puuvillaa, paksua ja merseroimatonta.

Saman puljun tarjous-Limona muuttui kännykkäpussukaksi. Turkoosi helmi tulee vielä tuohon nappia mallaamaan. Avonainen kiinnityssysteemi siksi, että mulla on usein tuossa pohjassa leveä hands-free kiinni.

1 kommentti:

  1. Kaunis syyshortensia! Ihana muuten tuo kännypussi, jännä pinta!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!