perjantai 22. elokuuta 2008

Pikkuvaatetta ja sen sellaista (secretwool-klubilangasta kuva)

Mä tein itselleni suihkuun pesurätin. Tai mikä toi nyt on :) Puuvillaa, olevinaan kahta sävyä samaa lankaa, mutta toi vaalea on puolet ohuempaa kuiin vihreä. Linen stitch on neuloksen nimi ja siitä näkyy Ravelryssä tehdyn ainakin kaulureita. Kivan erilaiset puolet.

Nyt uskaltaa jo näyttää tämän Secret Wool -klubilangan, eikös? Kivan montaa väriä on näkynyt blogeissa, mutta mullapa on kaunein, lällällää.

Tykkään kovasti pienvärjääjälangoista, on kiva tukea yrittämistä ja lankataidetta, joten olen iloinen Katjan valinnasta klubilangaksi. No mutta mikäs se siinä sitten? Lanka on niitä Samos Lollipopeja, joita ostin Menitasta eurolla kerä.

Jep, hupparia pukkaa sille serkun tulokkaalle. Nappikauppaan vaan pitäisi...

Vielä vilautan kotiamme. Ruokailuhuoneen (monellako muuten on kaksiossa oma ruokailuhuone? Kuulostaa aika mahtipontiselta, mutta en osaa sanoa sitä keittiöksikään kun keittokomero on erikseen) kaapin päällä asustaa pieniä silmäniloja.

2 kommenttia:

 1. Moi moi! Tulin vastavierailulle, kun olit kommenteerannut maratonivalvomista minulla :)

  Toivottavasti sulle maittoi uni maaliintulon jälkeen yhtä makoisasti kuin mulle!

  VastaaPoista
 2. Onpas mukavan näköistä sisustusta.. Millähän saisin meidänkin miehen innostumaan vastaavasta? Loistoidea lankojen säilytykseen niin että ovat helpolla hiplausetäisyydellä. :)

  Halusin vain toivotella sinulle oikein mukavaa ensi viikkoa!
  t. Sny

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!