lauantai 2. elokuuta 2008

Twist and Shout!

No nyt se on viimein ilmestynyt, Twist Collective! Jos idea on outo, Tikru kuvailee asian blogissaan hyvin. Kannattaa ehdottomasti tutustua! Lehti on kaunis, hyvin tehty, mielenkiintoinen (artikkeleissa riitti luettavaa ja ymmärrettävää, vaikka tietääkin neulomisesta enemmän kuin oikein ja nurin, sanoi hän omahyväisesti), monipuolinen - ja mainoksetkin sopivat tilaansa hyvin ja tulevat varmasti aiheuttamaan lisärasitetta kukkarolleni. Pidän myös siitä, että lehteä voi ihan vain selailla navigoimatta linkeissä sen kummemmin. Sen kun kääntää sivua.

Myös tilauksia noista malleista pitänee tehdä. Muutamat sukat saivat sydämeni läpättämään välittömästi. Lisäksi... vaikka mä edelleen enemmän tai vähemmän pelkään palmikoita, haluaisin Bonnien.
Mä näen itseni lokakuisessa maisemassa hillumassa ihanassa kotikutoisessa Bonniessa, pudonneet lehdet kengissä suhisten. Mutta - jostain syystä tossa visiossa mä painan 10 kiloa vähemmän kuin nyt, mulla on jalassa El Naturalistan maailman kauneimmat kengät - ja ihan oikeesti, ikään kuin mulla ois aikaa, kykyä ja rahaa tehdä Bonnie lokakuuksi.

En malta odottaa, että Ravelryssä alkaa näkyä ihmisten tuotoksia näistä malleista.

Muuta elämää: Eilen poltin itseni Kangasalla. Omistan puolet eräästä hienosta nuoresta koirasta, joka debytoi Saksanpaimenkoiraliiton päänäyttelyssä ja tuli luokassaan hienosti neljänneksi roikkokorvastaan huolimatta. Tässä kuvassa kiiltäväsilmäinen sankari nuoren esittäjänsä varmoissa otteissa.

2 kommenttia:

  1. Jaan visiosi! Tosin mulla se neule olis Lily. Mutta 10kg painosta poissa ja vihdoinkin varaa hankkia naturalistat, nii kiva olis :)

    VastaaPoista
  2. Tuo Twist Collective on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta heti ensi silmäyksellä voin sanoa, että tulen selaamaan tuota useampaan otteeseen. Samaiset sukat saivat mieleni kipristelemään, että josko kaapistani löytyisi sopivaa palmikkosukkalankaa :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!