tiistai 12. elokuuta 2008

Muistilista

Ravelryä selatessa aivo kuumenee.
Pakko laittaa johonkin ylös, mitä ihan oikeesti aion tehdä lähiaikoina (lähivuosina?) ja mitä lankoja on ihan pakko saada kans. Ravelryn jonoon ei enää ole luottamista, se vaan paisuu ja paisuu :)
Osa linkeistä vie Räveltämöön.

- Vihervaara. Ohje (eli VK) on metsästetty ja lanka tilattu Secretwoolista. En saanut munakoison väristä, otin sitten orkideaa. Munakoisoa ehkä sitten myöhemmin jos sitä saa... Myös Mamboon on tullut uutena värinä "luumu" joka olisi lähellä sitä haaveilemaani munakoisoa. Puikkoja täytyy varmaan ostaa tätä varten lisää.

- Silken Scabbardin ohje on tullut ostettavaksi. Tähän haaveilen ehkä Novitan uutta Cloudia tai Windiä, pitää vielä tutkailla värikarttoja ja paksuuksia. Wind-silkkivillaa värissä 494? Oi, se olisi kaunis. Sitten ei puuttuisi enää kuin tuollainen mallinvartalo. Ja se 75 euroa, mitä 11 kerää tuota lankaa maksaisi. Ja aikaa ja kärsivällisyyttä.

- February Lady Sweater kaihertaa takaraivoa. Olen ajatellut tähän Cascade 220 -lankaa, jota Secretwooliin juuri tulikin ja tulee jatkossa kuulemma lisää. Ehkä röyhkeä poltettu oranssi? Tai kahvi, joka on niin herkullinen väri että se melkein tuoksuu?

- Kaksi kerää Loftia odottaa tuhoamista. Väri on kaunis ja lanka pehmeää. Olen kaavaillut siitä huovutettuja tossuja, mutta täytyy vielä miettiä, riittääkö lanka. En viittis ostaa lisääkään kun ei tolla langalla ole oikeesti mulle mitään asiaa. Joku siinä on onnistunut.

- Puoli kiloa Samos Lollipopia piilottelee työpöydän laatikossa. No kun halvalla sai! Sitä on vähän beigensekaista, vähän vaaleanpunaista ja vähän vaaleansinistä. Josko niistä serkun tulokkaalle vaikka jonkinlaista villatakkia, töppöstä ja pipaa kehittäisi? Söpöjä pipoja on vaikka kuinka, hehheh!

- Niinan simppelin kaunis Hilja kutkuttaa myös. Haluaisin myös päästä kokeilemaan Sole Lattea ensimmäistä kertaa. Yritän kuitenkin pitää maltin tämän suhteen, jos tämän sitten vaikka tammikuun tienoilla... Ne kuitenkin lopettaa kaikki kivat värit ennen sitä *möks* - Toinenkin liivi/slipari kiehtoo, nimittäin Back to School Vest. Kouluun en oo menossa, mutta nimestään huolimatta toi ois kauluspaidan kanssa aivan täydellinen toimistovaate kylmiin talvipäiviin. Eikö? Ja siihenkin kävis näppärästi jo mainittu Cascade 220. Tuleekohan Secretwooliin sitä Painted-väreissä?

- Kummitytölle aion neuloa sukat ja kämmekkäät/lapaset jonkinlaisella sydänpitsiaiheella, ehkä tästä muokaten. Lanka on jo, vaaleanpunaista Mokkasukkaa. Pikkuveljelleen jotain miehekästä, ehkä traktoriaiheista. Pohjalangaksi violetti Mokkasukan "Vielä virtaa" -väri tai turkoosi Jitterbug. Nämä siis jouluksi.

- Itsellekin pipaa talven kylmien varalle. Mutta tuo on kai nopea tehdä, onhan? Ja langatkin on varmaan ilmaisia. No mutta senkin voisi tehdä siitä Cascade 220:sta! Samoilla postikuluilla! Mutta kun kauniista hattumalleistakin tuntuu olevan runsaudenpulaa. Rennompi pipokin olisi kiva, en mä varmaan koko talvea töissä ole.

- Tämän takin olin jo lähellä ottaa olympianeuleeksi. Nyt se saa kyllä suosiolla jäädä jonnekin Vihervaaran ja Helmikuun Takin tuolle puolen. Kaiken lisäksi se joutuu nyt taistelemaan huomiosta toisen villatakin kanssa.

Hulluksihan tässä tulisi, jos ei olisi jo. Kaiken lisäksi harva se päivä herää uusia innostuksia. Ja niin! kesken on siskolle Lehmus ja olen luvannut tehdä äidillekin sellaisen. Tää harrastus on ihan tyhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!