maanantai 25. elokuuta 2008

Räveltämisestä

Muutaman kuukauden kokemuksella alan pikkuhiljaa huomata itsessäni Ravelryyn liittyviä käytösmalleja. Missä järjestyksessä teen asiat siellä (katson uudet ohjeet, katson viestit, tutkin foorumit, katson, mitä ystävät ovat tehneet jne.) mitä priorisoin, jos on kiire, miten päätän, mikä pääsee jonoon tai mistä tulee suosikki ja kaikkea muuta.

On hauska huomata, miten aktiivisesti ihmiset seuraavat toistensa tekemisiä - oletteko huomanneet, että esimerkiksi suosikkeihin lisäämäsi outo virkattu mönkijä leviää pian kulovalkean tavoin ystäviesi suosikeihin? Friend activity onkin suosikkitapani löytää uusia aarteita. Tiedän jo jotakuinkin, kellä kavereistani on samanlainen maku kuin minulla, joten luppoaikana saatan myös navigoida katsomaan, mitä hänen friend activityssään tapahtuu. Hänellä saattaa olla myös ystäviä, joiden maku on yksi yhteen omani kanssa.

Kaivoin varastosta kerän ruskeaa 7 veljestä. Kyllä tuntuu nykyään paksulta tuo lanka! Teen siitä miehelle Jacques Cousteau -mallilla pipoa ja kyllä muuten tulee vauhdilla senttejä kun puikotkin ovat 3,5-milliset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!