perjantai 15. elokuuta 2008

Tunnustan, olen snyyllinen!

Ah, mikä ihana päivä! Sain töissä paljon aikaiseksi, olin tosi tehokas. Kotimatkalla pyörähdin asiakkaalla ja kipaisin Alkosta pullon Cavaa - kunhan mies tulee kotiin, poksautetaan kuohuva auki ihan vain viikonlopun kunniaksi.

Tulin kiireellä kotiin. Odotin vierasta, meillä kasvaneet rottalapset olivat lähdössä kasvattajan luo ja sieltä uusiin koteihinsa. Hikisenä ryysäsin kotiin ja huomasin eteisen lattialla lupaavan ruskean mytyn. Kirje! Muhkea! Lähettäjänä Emo! SNY!

Hyvä kun maltoin ottaa kengät pois kun jo avasin paketin. Iih! Huivilankaa! Niin pehmeää merinosilkkiä! Olen osallistumassa lokakuussa Da Vinci -huivineulontaan (linkki sivussa) ja huivilangan ostaminen olisi ollut edessä ilman ihastuttavaa snyytäni. Mikä parasta, snyyni oli huomaavaisesti liittänyt pakettiin myös huiviin tarvittavat helmet. *Hyppii riemusta* Väri on muuten tosi mieluinen.

Suklaista puhumattakaan...

Kiitos, ihana SNY! Paketti oli todella, todella mieluinen.

2 kommenttia:

  1. Hienoa että paketti osui kohdalleen! Leppoisaa viikonloppua sinulle!

    T. ystäväsi :)

    VastaaPoista
  2. Tulipa muuten vielä mieleen tuosta Da Vincistä, myös Mystery Stole 4 on alkamassa. Jos haluat kokeilla mysteerineulomista, http://groups.yahoo.com/group/mysterystole4/ ottaa vastaan ilmoittautumisia vielä syyskuun alussakin.

    T. Sny

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!