sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Arvonta / Lottery

Muutosta on neljä kuukautta eikä vieläkään ole löytynyt kameran akkuja.  Tänään sain viimein ostettua lisää pattereita, jotta pääsen tuottamaan edes jotain kuvamateriaalia tähän blogiin. Sitä odotellessa saatte tämän postauksen ajan olla arkistokuvien varassa.
It's been four months since we moved and still we haven't found the batteries for our camera. Today I finally got around to buying yet another set of nonrechargeable ones, but it is so dark, you'll have to settle for yet another post with archive pictures.
Tämän postauksen myötä Sudranassa on ilmestynyt tänä vuonna yhtä monta postausta kuin viime vuonna. Kyllä, koko vuonna. Sen kunniaksi lupasin arvonnan, ja saamanne pitää.
As I publish this post, I have already written as many posts this year as I did last year. Yes, the whole 2012. I promised a blog lottery to celebrate, and here you go.
Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Olen iloinen, jos teillä on blogista palautetta tai kehitysehdotuksia, mutta millä tahansa kommentilla osallistuu. Arvon palkinnon satunnaislukugeneraattorilla helmikuun ensimmäisellä viikolla.
You can participate by leaving a comment to this post. I will be very happy if you can offer any feedback or improvement suggestions, but any comment will take part in the draft. I will choose the winner (with the help of an random number generator) at the end of the first week of February.
Palkintona saattaa olla esimerkiksi tästä villasta juuri jalostunut pikkuasia (vihjesana: Ainaoikein -neule).
The prize just might have something to do with this wool and garter stitch.
_IGP0002.JPG

Itselleni teen sukkia. Nyt joululahjasesongin mentyä voi keskittyä vaatettamaan itseäänkin. Tämä Väiski on ajalta ennen värikarttoja, mutta aika lähellä Aurinkoa. Toinen sukka on jo valmis!
For myself I am knitting a pair of socks. As the Christmas season is behind us I can finally concentrate on myself for a while :) This yarn is Väinämöinen, once again. One down, one to go!
_IGP0054.JPG

Kiitos, kun luette blogiani edelleen. Toivon, että vastalöytynyt motivaatio säilyy ja saatte jatkossakin luettavaa. Saan teiltä niin paljon!
Thank you for being a reader. I do hope this motivation to write to you guys is here to stay. My life is richer because of you people!
_IGP0009.JPG

27 kommenttia:

 1. Olet ollut tosi ahkera postaaja tässä kuussa!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on tahti vaihtunut! Vauhtia jatkoonkin!

  VastaaPoista
 3. Vau, oletpas ollut ahkera tänä vuonna! :) Lanka josta teet itsellesi sukat on aivan upean väristä :D

  -Veera

  VastaaPoista
 4. Upea väri tuossa, nam! Joo, siis mä tykkään "lukea" tai paremminkin katsoa bloggauksia, eli tykkään jos on paljon kuvia.

  VastaaPoista
 5. Itsekin odottelen jonkun sortin motivaatiopotkua persuksille, kun blogi on ollut kohta vuoden ilman päivityksiä... Neuleita ja muuta on kyllä valmistunut, mutta jostain syystä bloggausinto on ollut täysin kadoksissa. Sun blogia olen seurannut jo pitkään, mukavaa kun näitä postauksia pompsahtelee tiuhaan tahtiin! :)

  VastaaPoista
 6. Blogisi on ollut jo useamman vuoden blogilistallani ja se on yksi niistä blogeista, joiden päivitykset luen ensimmäisenä.

  Erityisesti mieleen ovat jääneet kuvat, joissa kynnet on lakattu sävysävyyn käsityön kanssa :-)

  VastaaPoista
 7. Luen blogiasi eikä sen kummempia kehitysehdotuksia tule mieleen. Kuvat ovat aina kivoja, sinun etenkin! Ihanan värisiä villoja!

  VastaaPoista
 8. Täällä käyn aina päivitykset lukemassa, tykkään.

  VastaaPoista
 9. Täällähän minä kurkin, vakio"asiakas" siis !

  VastaaPoista
 10. Olenkin ollut iloisesti yllättynyt postaustahdista, onhan tämä blogisi yksi ehdottomista suosikeistani :) Siun takia löysin aikoinaan Wollmeisenkin, ja neulot aina kauniita asioita.

  VastaaPoista
 11. Kuvasi ovat upeita! Ihanan värikylläisiä! :) Ihanaa keväänodotusta!

  VastaaPoista
 12. Minäkin olen blogisi vakilukija. Ihailen värikkäitä kuvia.

  VastaaPoista
 13. Tämä postausvauhti on kyllä enemmän mun mieleen kuin tuo viime vuotinen vauhti :)

  VastaaPoista
 14. parannusehdotus: postaa useammin!

  VastaaPoista
 15. KIva lukea blogiasi, kauniita kuvia ja neuleita!

  VastaaPoista
 16. Kuvia jo lupailitkin ja tahtia olet petrannut. Mitä sitä enää voisi enempää toivoa.

  VastaaPoista
 17. Vaikeaa on toisen blogiin parannusehdotuksia antaa. Täällä on aina mukavaa käydä lukemassa päivityksiä ja katselemassa iloisen värisiä neuleita.

  VastaaPoista
 18. Täälläkin tykätään tästä tämän vuoden tahdista! Ja värikkäistä kuvista. (:

  VastaaPoista
 19. On ollut valtavan kiva lueskella blogiasi nyt alkuvuodesta, kun postauksia on tullut tiuhaan tahtiin. Uusi postaus saa aina hymyn huulille.
  Kuvasi ja käsityösi ovat kauniita, blogi on ilo silmälle ja mielelle.

  Jotain tiuhasta postaustahdistasi kertonee myös se, että näin sinusta viikonloppuna unta. Hih, osaat siis ujuttautua hyvin alitajuntaani. :D

  VastaaPoista
 20. Mulla on kameran laturi hukassa. Haittaa pahasti bloggaamista.

  Sun kuvat on kauniita! Tykkään. Tänään ihastelin myös sekä kuidun että langan herkkuvärejä. Nam.

  VastaaPoista
 21. Kiitokset mukavasta blogista. Arvonnat ovat aina kivoja.

  VastaaPoista
 22. Mukavaa käydä kurkkimassa käsitöitäsi! Voi, jos onni suosisi arvonnassa.

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa.

  Tykkään lukea blogiasi ihan tälläisenään. Kiva, kun olet aktivoitunut. Voisin minäkin vähän aktivoitua kommentoinnissa. Täällä kuitenkin vakkarilukija heiluttaa ja toivottaa mukavaa viikonloppua :) .

  VastaaPoista
 24. On niin mukavaa kun päivityksiä on nyt tullut tiheään, toivottavasti jaksat jatkossakin. Sinulla on sympaattinen blogi.

  VastaaPoista
 25. Ehtikö tällä kommentilla mukaan vielä?
  Valokuvia töistä, tekniikoiden esittelyä, valmiita tuotoksia...

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!