perjantai 9. tammikuuta 2009

Ei mälsää nähnytkään

Tässäpä nämä Mälströmit nyt ovat! Sain ohjeen ja langan Snyltäni syksyllä ja malli inspiroikin kovasti. Farkunsininen on myös tosi monikäyttöinen langanväri ja sukista tuli mielestäni jotenkin seesteiset. Tänään ne lähtevät postissa anoppiehdokkaalle, joka sai jouluna työkaveriltaan villasukat ja sanoi, ettei muista koskaan aikaisemmin saaneensa villasukkia lahjaksi. Miettikää nyt!

Malli oli tosi mukava neulottava, ei tylsä vaan innostava. Lanka oli hieman halkeilevaa ja joustamatonta, mutta vallan kelvollista kuitenkin.

 

Eilen tapasin neulojia Helsingin kuukausittaisessa neuletapaamisessa. Olen lusmuillut monta kuukautta, enkä taas ymmärrä miksi. Oli huippukivaa ja sukkakin edistyi mukavaa vauhtia. Puhuimme toistemme päälle paljon, tutkimme muovilankaa, vertailimme asumishistorioita ja lopuksi vielä viritimme pienen nörttikeskustelun. Oli kivaa, kiitos kaikille!

Neuletapaamisen aikana oli satanut lunta.

5 kommenttia:

 1. Malli on tosi mielenkiintoisen näköinen ja lopputulos on kaunis. Kyllä kelpaa saada lahjaksi!

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniin siniset sukat. Oliko saaja tyytyväinen?

  Toivottavasti seuraavassa tapaamisessa neulominen sujuu paremmin kuin nyt, sillä se huivin ainainen purkaminen ei pitkällä aikavälillä ole kovin inspiroivaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit!

  Haastelen sinua blogissani.

  VastaaPoista
 4. Oli kivaa! Ens kuussa uudestaan. :-D Kauniit sukat!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!