maanantai 19. tammikuuta 2009

"Tää lanka ei vaan lopu!"

Pitihän se Saami käyttää loppuun asti. Kaulurin lisäksi tosiaan tein kämmekkäät:

Valokuvasin omia käsiäni eräällä espoolaisella bussipysäkillä. Kyllä mahtoi taas olla ohikulkijoilla ihmettelemistä.

Lankaa jäi siltikin jäljelle vaikka kuinka paljon, eikä tietenkään mikään ihme, onhan sitä vyyhdissä 150 grammaa ja yli 500 metriä. Päätin kokeilla, josko se riittäisi sukkasiin. Aloitin molemmat sukat samalla erää, toisen langan toisesta ja toisen toisesta päästä. Tein ensin varrettomat sukat ja loppulangalla neuloin ainaoikein-reunusta varren sijaan nelisen senttiä kumpaankin yksilöön. Reunan rakenne on samanlainen kuin monessa tekemässäni pipossa - reunat tulevat päällekkäin ja kiinnitetään napilla. Nappi, tietenkin, samaa poronsarvea kuin kaulurin napit.

Tykkään ihan sikana noista läiskistä. Näistä tuli muutenkin sopivat ja jotenkin raikkaat.

Mä pidän nää kyllä ite. Tiedän, että sanon melkein kaikesta aina niin enkä kuitenkaan sitten raaski tuhlata kivoja neuleita itseeni, mutta ihan oikeesti nää on mun.

Me tilattiin uus kamera. Se aiheuttaa sen, ettei tekis mieli kuvata just nyt mitään kun vaan odottelee sitä uutta mussukkaa. Pentax K200D ois tulollaan ja sen pitäisi tulla jo tällä viikolla. Loppuelämän kaikki irtovarallisuus meneekin sitten objektiiveihin... Olen kuolannut jo muutamaa makroputkea. Kuinkahan paha virhe toi hankinta lopulta on? :)

1 kommentti:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!