lauantai 31. tammikuuta 2009

Nyt arvontalaulu raikaa...

...on aaaarvonnan aaiika, kelle nalli napsahtaa...

Suurtakin suurempi 10 000 kävijän arvonta on suoritettu hienolla käsi hattuun -menetelmällä. Koska lotossakin on tällä viikolla viisi miljoonaa jaossa (aion voittaa sen - jouduin tosin kysymään kioskin tädiltä että mitens sitä nyt taas lotottiinkaan), on täälläkin iso potti jaossa. Kiitos kaikille osallistuneille :) Oli kiva huomata, ettei kirjoita ihan vaan ittensä luettavaksi :)

Disclaimer: Jos palkintoon sisältyy lankaa, se saattaa olla peräisin varastoistani. Päätin nimittäin olla toteuttamatta yhtä juttua ja lanka lähtee siis kiertoon joko nyt tai myöhemmin. Älä huoli, se on silti kivaa lankaa, varastoitu suojattuna ynnä sun muuta. Ei mitään vuosia marinoitunutta rumaa ja laadutonta kökköä.

Arvottiin kolme voittajaa. Ensimmäiselle sijalle sijoittui *rumpujen pärinää* TaijaK! Ta-daa! Toiselle sijalle kiilasi upeasti SatuU! Hyvä! Hienosti pronssille päätyi Athene-632! Jee!

Lohdutuspalkintokin arvottiin ja tällä erää lohdutetaan hanna_h:ta. Hyvä Hanna! Ollos lohdutettu!

Kaikki neljä voisivat toimittaa jonniilaista postitusohjetta tänne päin. Voin myös tuoda esim. Ursulan tapaamiseen :)

Otin arvontalapuista oikein kuvan ja kaikkea, mutta yksi piuha puuttuu. Hämäykseksi kuva villatakista, jonka kanssa emme juuri tule toimeen:

3 kommenttia:

  1. Jee! Oloni on hyvin lohdullinen :) Kommenttilootaani jättämääsi kysymykseen: tulen torstaina joten ei tarvitse turvautua postilaitokseen.

    VastaaPoista
  2. Ou jee!! Kiitoksia! Laitan osoitteeni mailina tulemaan.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa! Kiitoksia etukäteen. Laitan sulle spostia.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!