sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Laskutoimitus

Pakko kirjottaa itselle muistiin, mihin mulla oikein nyt on lankoja tai siis lähinnä, mitä olen pähkäillyt talouden langoille.

Tekeillä:

Langat hommattuina, malli melko varma:

 • Debbie Bliss Cashmerino Superchunky, väri Sage. Tätä on kilo, mutta metrimäärä on vaatimaton 840. Malliksi on todella pitkän pohdinnan jälkeen päätymässä Dropsin A-linjainen takki.
 • KnitPicksin Wool from the Andes, väri Black Cherry Heather. Tässä taitaa olla lanka hinkumaani 28Thirtyyn.
 • Läjä Brown Sheep Lamb's Bride Bulkyä vihreänkukertavana. Shalom! (Ravelry-linkki)
 • SNYltä syksyllä saamani huivilanka, huiviksi, mutta mallipäätös on alkanut horjua. Ehkä kuitenkin Da Vinci (Ravelry-linkki).
 • SNYltä saamani kashmir-lanka. Siitä on edelleen tulossa mulle päähine, Just Like a Peasant Cap.

Kaikkea pientä, mallit hakusessa:

 • Kerä Noro Silk Gardenia, vaatii joko lisäostoja tai hyvän idean. Ehkä käytän sen lisäpipoihin?
 • Vyyhti Cascade Venezia Worstedia, väri inkivääri. Jäi paidasta yli. Ihana lanka, haluan neuloa sen itse, mutta miksi? Mies olisi taas kauluria vailla, kun ei kuulemma raaski sitä kaarnakauluria töihin laittaa. Ehkä siis muhkeaa ribbiä kauluriksi?
 • 200 g Atacama Alpacaa hassuissa marjaisissa sävyissä. Ei puhu mulle tippaakaan. Myyn varmaan eteenpäin.
 • Vironvillaa. Viher-harmaata. Revontuli?
 • Aarrevaihdossa saamaani Elfiniä 200 grammaa. Ei ole kertonut vielä, miksi haluaa.

Näiden lisäksi mulla on Samos Lollipopia muksujen kuteisiin varmaan puoli muovikassillista, puuvillaa erinäisiä keriä ja tietenkin 7Veljestä ja Nallea vajaita keriä vaikka kuinka. Vihervaarasta jäi yksi (vai kaksi?) 140 gramman kerä pinkkiä superbulkyä lankaa.

Sukkalankojen suhteen - yksi maljakko on keränloppunöttöjen käytössä. Wollmeiseja on neljä (yksi niistä La Digitessa, joten ohje on olemassa). Sekä mies että minä halutaan huppulapaset helppoa kamerankäsittelyä varten ja uusia sukkakirjojakin on, joten sukkalangat kulunevat reippaasti jatkossakin. Kummityttö tilasi (tai pyysi kyllä oikein nätisti) multa rannettimia ja ai niin! Äitinsä antoi mulle huopasta lapasiin tytölle. Täytyykin tehdä ne pois, kerä on pyörinyt sohvalla jo muutaman viikon.

Sovitaanko, että olen tosi hyvä, jos kevään aikana kolmannes suunnitelmista toteutuu?

Loppuun vielä inspiroiva kuva:

4 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia! Miullakin on omassa listassani tuo Lehmus. Sen neulon kesällä ystävälleni synttärilahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Mitä kuvan langat ovat? Ne ovat niin kauniin väriset. Mistä olet ne ostanut?

  VastaaPoista
 3. kaikenmaailman listat on kyllä niin pop ja hyödyllisyyden huippu! selventää kummasti päässä vilistäviä lankoja neuleita ja ohjeita kun kirjoittaa asiat ylös :)

  mä oon kyllä niin dementiamummo jo listojeni kanssa että jääkaapin ovessa lukee mitkä leffat pitäs käydä kattomassa kun muuten unohtus.

  VastaaPoista
 4. Liza, langat ovat Indie Dyerin värjäämiä ja itse sain ne Secret Woolista - niitä oli syksyllä sukkaklubilankoina, en tiedä, onko tarkoitus ottaa pysyvämminkin valikoimaan.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!