keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Sa-sa-sa-sa-sachiko!

Edellisessä postauksessa edelleen arvonta käynnissä :)

Malli: Sachiko-sukat
Lanka: Mokkasukka (väri Vielä Virtaa)
Puikot: 2,5 mm, ruusupuuta
Fiilis: Pirun vaikea kuvata edukseen, mutta muuten aivan ihanat <3

Ohje on hyvin kirjoitettu ja selkeä. En tehnyt kuin neljä kertaa mallikuvion ohjeistetun 5,5 kerran sijaan, koska käsialani oli aika suurta ja toisaalta pelkäsin, että lankaa on naftisti. No ei sitä ollut, jäi yli vaikka kuinka paljon, mutta sukat on silti sopivat ja varret ihan riittävät.

 

Ainoa asia, jonka näin jälkeenpäin muuttaisin, ovat varvaskavennusten läpi kulkevat "saumat", jotka tehdään neulomalla 1 nurin sileän neuleen reunoilla. Mun käsialalla ne jäi turhan avoimiksi, joten itse jättäisin ne pois.

Tämä on mun etätyötoimisto (joo, työajalla on kuvattu kun kerrankin ulkona on valoa). Valkoisessa kukkaruukussa asuu normaalisti miehen tammenpoikanen, mutta nyt talven yli se viihtyy jääkaapissa, jotta älyäisi vuodenkierrosta jotain sitten kun muuttaa maalle. Siinä se tyhjä ruukku nököttää enkä ole suoraan sanottuna edes huomannut koko asiaa ennen kuin nyt kuvasta. Kyllä mä olen varsinainen kodin pikku hengetär :)

Mutta niin, ihanat sukat. Mallineuletta en oppinut ulkoa, joten ei paras mahdollinen leffaneule, mutta syntyi kuitenkin tosi nopeasti ja on näyttävä mutta litteä (en tykkää mukuraisista sukista). Hyvä malli, suosittelen.

2 kommenttia:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!