maanantai 2. maaliskuuta 2009

Osaamattomuusturhauma

Kiukuttaa oma osaamattomuus. Mähän en siis osaa ommella, hädin tuskin verhojen suorat päärmäykset onnistuu (ja sekin riippuu kankaasta…) enkä mä omista ompelukonetta.

Miksi tämä nyt yht’äkkiä turhauttaa? No kun! Mä haluun ihan sairaasti Amy Butlerin Weekender Travel Bagin! Oon myös yrittänyt löytää sellaista valmiina, mutta ei löydy mistään päin maailmaa. Sinänsä ihan loogista, eiköhän kaavassa ole kielletty kaupallinen käyttö.

Mutta mistä tällainen kädetön tunari sitten sen laukun saa? Myykää mulle oma laukkunne heti.

5 kommenttia:

 1. Mäkin haluun sellasen laukun! Osaisin kyllä ommellakin... :) mut en tiä osaisinko sellasta tehdä...

  VastaaPoista
 2. hih! vähän sama vika tääl! mulla on kaavatkin oottamassa yhteen toiseen amy butlerin laukkuun jonka halusin niin kamalasti! ja ompelukonekin löytyy ja jopa joskus on tullut ommeltua. muttei ehkä mitään noinkin konstikasta (tai ylipäätäsä kaavoista) ni aloittaminen häämöttää jossain vuosien päässä.

  voisin myös ostaa jos joku tekeleitään myis, oikean värisinä vielä :D

  tuokin malli näyttää tosi nastalta se mun ihastus oli kyl joku muu.

  VastaaPoista
 3. Tuo laukku on kyllä aivan ihana. Tahtois kanssa... Mutta ei ole konetta ja vaikka olisikin, hermot tuskin kestäisivät ;) .

  VastaaPoista
 4. Piti oikein hieraista simmut, kun eka lukemisen jälkeen jäin pähkäilemään, miten minä olen onnistunut postaamaan sun blogiisi.

  Mä tiedän täsmälleen, mitä sä tarkoitat. Mäkin haluun muutaman erilaisen Amy Butlerin laukun.

  Mutta mutta... meillekin on ehkä toivoa. Mäkin ompelin koneella ensimmäisen kerraan tsiljoonaan vuoteen ja tekeleestä tuli ihan ok. Olen käsittänyt, että noi Butlerin ohjeet on tosi selkeät, joten mulla on tulevaisuuden haaveena ommella oma weekender. Mutta saa mulle sellaisen lahjoittaakin...

  VastaaPoista
 5. Mäkin haluun! Kiihkeesti! Ton ja sit sen yhden toisen, jonka nimeä en nyt muista mutta jonka näin jossain blogissa... Ja ompelukokemukseni rajoittuu farkkujen lyhentämiseen. Mutta aion sinnikkäästi tehdä laukkuni itse! Kunhan vain se täydellinen kangas x 2 kävelis vastaan...

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!