perjantai 6. maaliskuuta 2009

Aurinko laskee länteen

Wollmeisen sukkaklubin kolmannen lähetyksen teemana oli kaukokaipuu. Aiemmat lähetykset ovat olleet teemoiltaan “kotiseutu” ja “lapsuuden haaveet”. Arvostan sitä, että teemat ovat hyvin mietittyjä ja loppuun asti vietyjä. Katsokaa vaikka näitä kaukokaipuun aarteita:

“Orient” – upeita mausteisia oransseja ja hieman jopa maomaista puhdasta punaista. En tiedä, ajattelenko eniten Kiinaa, Intiaa vai Kaakkois-Aasiaa, mutta ainakin ajatukset vaeltavat itään. Shanghai!

“Occident”  eli länsimaat. Itselleni tämä väri on Atlanttia, Irlannin lammaslaitumia, pohjoisen hauraita lehtimetsiä, Euroopan tammilehtoja…

Upeat värit jälleen kerran. Harmi, että seuraava lähetys on klubin viimeinen.

Koska Claudia aina ajattelee kaiken loppuun asti, pienessä silkkipussukassa oli suloinen leijonasilmukkamerkki. Nallekarkit eivät ehkä ole kauhean eksoottisia, mutta kiva pikku bonus kuitenkin :)

Muutama teistä jo näkikin nämä langat kun kävin vartin leuhkintavisiitillä neulemiitissä :) Sääli, että piti lähteä, toivottavasti teillä oli kivaa!

9 kommenttia:

 1. Voih ja oih, mitä värejä!

  VastaaPoista
 2. Voih,mitä ihania värejä! Oikeaa väriterapiaa....

  VastaaPoista
 3. Ooh, onpa kauniit vyyhdit!
  Ja kiitoksia ihanasta arvontapalkinnosta jonka eilen sain :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä noilla passaakin leuhkia, ovat ihania, sekä värit että vyyhdit ihan sinänsä, noita tekisi mieli vain silitellä ja painaa hellästi poskea vasten... :)

  VastaaPoista
 5. Pitää olla tarkkana, ettei nuku seuraavan sukkakerhoarvonnan ohi ja lisäksi tarvitaan tietenkin onnea. Nuo on niin ihania.

  VastaaPoista
 6. Oi, mitä värejä!!! Mie varmaan laittaisin nuo vyyhdit kaulaan roikkumaan, enkä eroaisi niistä. Voisikohan vyyhti olla asuste?!?

  VastaaPoista
 7. Oh, ihanii..joo, mä oon asunu Hyvinkäällä. Muutettiin Savonlinnaan reilu kaks vuotta sitten kyllä jo :).

  VastaaPoista
 8. Ai jaa! Ei, ei tosta oo ollu puhetta :), ihan yllätyksenä tuli. Oh, maailma on pieni. Nyt ku listataan kaikki ihmiset keitä ollaan koskaan tavattu niin taatusti löytyy yhteinen tuttukin =D.

  VastaaPoista
 9. Oih! Minä varmaan myöhästyin 10 minuuttia... Vaikka on sinistä JA sukkalankaa niin onpa mielettömän upeat vyyhdit!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!