sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kiitos kommenteista

Parempi vastata näin koostetusti joihinkin kysymyksiin.

Villa Lankala, mä luulen että väri on “Pebble”. Se on jotenkin tosi levollinen vaaleissa sävyissään. Aion tehdä siitä mahdollisimman simppelit sukat sileää neuletta.

Kaisa, mä itse opetin sille oikean silmukan teon noin, ja tuntui menevän kerrasta kaaliin. En tiedä, mistä hokema on mulle tarttunut, en muista itselleni opetetun sellaista.

Kangaskasa, lukemiani kirjoja ovat Zen and the Art of Knitting, Knitting Heaven and Earth sekä Neulo ja rentoudu. Olen myös tilannut kirjat Knitting Sutra, Mindful Knitting ja Compassionate Knitting. Kerron niistä kyllä sitten kun saan luetuksi. Viimeiset kaksi ovat ehkä voimakkaimmin hengellisyyteen päin kallellaan, mutta sopivat ainakin allekirjoittaneen maailmankuvaan.

Pitsineule, mähän ihan hämmennyin moisista kehuista :)

Parhaillaan yritän venyttää 50 grammaa BC Garnin Sock Woolia sniikkereiksi. Tai en juuri parhaillaan, nyt juuri mä nettailen ja syön croisantia briellä ja viikunahillolla :P

1 kommentti:

  1. Sulla on hyvä kirjamaku;-). Kiitos tuosta langansävytiedosta!. Ilman sinun ostosta minulta olisi todennäköisesti jäänyt kyseinen lanka vaille huomiotta. Sinun kuva langasta on paljon parempi kuin lankaa myyvän nettikaupan. Kuvasi perustella arvaukseni meni kohdilleen. Kiitos!. Käy itsekkin katsomassa ko. lankakuvaa

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!