perjantai 16. toukokuuta 2008

Purkuun meni, ei haittaa :)

Lehmus meni eilen sitten purkuun. Yläreunassa oli kuusi lehteä, kun vedin koko roskan kikkuralangaksi ja aloitin uudestaan. Onneksi aloitin heti alusta, muuten olisi varmaan jäänyt aloittamatta kokonaan. Se on muuten paras keino ehkäistä toisen sukan syndroomaakin - luo heti silmukat kakkossukkaan ja neuloo muutaman sentin. Sukka alkaa vetää itsestään.
Tässä nyt tuo kakkosyritelmä. Edelleen rumaa jälkeä, mutta luotan pingotuksen voimaan...

Pomatomusta olen saanut väännettyä ensimmäisen sukan jalkaterään saakka. Pitäisi tilata lisää lankaa, sillä Jitterbug-vyyhdissä on vain kolmisensataa metriä ja se loppuu kesken. Ei vaan olisi oikein budjettia lisäostoille lankaosastolla. Pitää kuitenkin aina varautua tilaamaan äkkiä lisää Mokkasukkaa jos ilmestyy kivoja värejä ja Ilunkin kikkailuja seuraan suupielet kuolassa.

Tein pahan virhearvion langan sopivuudesta malliin, mutta en perhana pura, en! Kuvassa on Jitterbugin Sahara-väristä mallailemani Cut&Paste , mutta ei "ihan" noi palmikkoruudut pääse oikeuksiinsa. Näyttää vaan sekavalta söhryltä. Lisäksi sukasta tulee iso. Kuitenkin: Opin aloittamaan sukan kärjestä. Sen kunniaksi teen nämä loppuun. Annan vaikka anopille, se varmasti arvostaa vaikkei kuvio niin erotukaan.
Ai niin - viheriäinen Freedom Spirit ilmoitti haluavansa Pinwheel-takiksi minulle. En olisi kaivannut nyt ihan tuon kokoluokan haastetta, mutta minkäs minä langan tahdolle mahdan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!