perjantai 2. toukokuuta 2008

Lankaa!

Ihania, ihania lankoja!

Colinette Jitterbugeja neljässä eri värissä: Elefantin päiväuni:

Sahara, Inkivääri&Kaneli ja Fruit Coulis. Mausteinen oranssinruskea pääsi jo puikoille, toivottavasti pääsee pian sukiksi saakka. Varrasvirkkaussukat jäivät väkisin odottelemaan vuoroaan. Kröhöm.

Upeita vihertäviä. Näitä tarvitsen kevääseeni. Ei mitään suunnitelmia millekään näistä, mutta niitä on ihana käpälöidä :)

Ja sekalainen seurakunta kaikkea muuta.

Koko vappu meni neulomatta mitään. Nautin ystävien seurasta, auringosta (poltin naamani) ja kroketinpeluusta. Loistava vappu!
Törmäsin muuten Vihreässä Vyyhdissä alennusmyyntiin ja ostin kolmenlaista sekoitelankaa 2 eurolla kerä. Niistä ei ole kuvia, ne ovat työpöydän laatikossa piilossa itseltäni. Yritän leikkiä, etten ostanut niitä.

1 kommentti:

  1. Tulin vastavierailulle: Auts, kun onkin upeita lankoja (auts, koska en voi itse ostaa mitään, kun varastot pursuaa vanhoja... "Varastonarvo kasvaa", viisastelee isäntä, vaikka itselläänkin on sama ongelma). Vihreän sävyt olivat niin kauniita, että melkein kipeää teki: kevät sieltä tuli suoraan sydämeen. (Olivat muuten suloisia ne aikaisemmalla sivulla olleet "hyväntekeväisyystilkut").

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!