maanantai 12. toukokuuta 2008

Puikko hukassa

Pieni ja viaton bambupuikko, 2½ mm, etsii kotiaan yksin kylmässä maailmassa. Kaikista havainnoista pyydetään ilmoittamaan.
Autoneulomisen kiroja. Olen varmaan noussut autosta ja puikko kierinyt maahan ja jäänyt sinne. Nyyh. Kaunis puikkoseni. Nostan maljan muistollesi.

Oli tosi aktiivinen neulontaviikonloppu. Olin kissavahtina, mutta koska kissa murjotti, mä vaan katsoin DVD:ltä Simpsoneita ja neuloin. Jaywalkerit valmistunee pikapuoliin ja Pomatomuskin etenee mukavasti - ja edelleen ilman virheitä! Jee!

Lisäksi annoin itselleni luvan aloittaa sitä pitsihuivia. Hui. Päätin ottaa langaksi herkän lehmuksenvihreän täysalpakan. Ja koska lanka on lehmuksenvihreää, valitsin malliksi tietenkin Lehmuksen. Puikkoina on viisimilliset eebenpuiset pyöröt.
Kokemuksia: Jälki ei ole kaunista tai tasaista, mutta en aio purkaa. Etenee mukavasti ja uskon pingotuksen auttavan aika pitkälle. Alpakka on kivaa neuloa ja huivista tulee ilmava ja lämmin. Puikot on hyvät, joskin pitsipuikot olisi varmasti helpommat. Kuvia pian, haluan saada pari mallikertaa vielä neulottua, jotta kuvasta saa jotain selvääkin.

1 kommentti:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!