maanantai 19. toukokuuta 2008

Hämäystä!

Tunnen itseni huijariksi. Tässä postauksessa ei ole käsitöistä kuvan kuvaa, mutta laitoin paikalle vaivautuneille korvaukseksi pari otosta toista kevättä kukkivasta isoposliinikukasta (Hoya carnosa)
Poslarini on pistokkaista peräisin. Sain pistokkaat joitain vuosia takaperin äitini valtavasta posliiniputouksesta, jonka hän on kasvattanut pistokkaista. Ne pistokkaat ovat peräisin jostain ikivanhasta kasvista. Itsekin olen lähettänyt oman kultaseni pistokkaita Vaasaan ja ne ovat elossa, joskaan eivät vielä kovin valtavassa kasvussa. Tämä yksilö valloittaa maailmaa!

Neuloin koko eilisen. Tein toiseen Pomatomukseen varren ja ihmettelin kerän pienenemistä. Nyt, keskellä kantalappua, lankaa on jäljellä sellainen halkaisijaltaan 3-4-senttinen pyöreä kerä.

Aamulla ennen töihin tuloa tassuttelin postiin hakemaan Villa Mokan paketin. Hiirenkorvalankaan pitää valita jokin kasviaiheinen pintaneule. Vielä virtaa -väri saattaa jäädä odottelemaan. Mies nimittäin toivoi itselleen sukkia. Nyt kaipaisinkin vinkkejä. Toiveena on kaksiväriset sukat, ja pitsit lienee pois laskuista. Mies on viheralalla, joten kasviaiheet menevät varmasti läpi. Ideoita?

Nyt pitää mennä tutkimaan, mitä Ravelryn foorumeissa on yöllä tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!