lauantai 17. toukokuuta 2008

Oudot sukat

Nonniin, outo yritelmäsukka tuli tiensä päähän eli valmiiksi eilen. En pidä siitä ja ajatuskin toisen tekemisestä puuduttaa. Olen silti tyytyväinen, etten purkanut sitä. Voin kertoa syyt siihen, etten pidä sukasta. Ensinnäkin langan väri estää näkemästä tuota jalkapöydän kaunista palmikkoruudukkoa, jonka tekemisestä luovuin suosiolla yhden mallikerran jälkeen. Lisäksi on vaikea pitää sukasta, joka ei ole oikeaa kokoa - tämä on siis hitusen suuri. Toisekseen en pidä tuon mittaisista varsista. Joko tosi lyhkäiset tai sitten oikeat varret, ei tällaisia yritelmiä. Langan riittämisen vuoksi tein kuitenkin tämän ratkaisun, ja ehkä sukkien saaja tykkääkin. Aluksi inhosin sinisen runsautta ja sen läiskittymistä. Vyyhti näytti siltä, että sinistä on vain mausteeksi. Sininen on lempivärini, mutta halusin hiukan roiskittua lankaa, en raidoittuvaa! Lopulta kuitenkin rakastuin täysillä langan yllätyksellisyyteen, loputtomaan sävyjen kirjoon, jänniin siellä täällä vilahtaviin syviin violetteihin ja jännittäviin vihreisiin.

Speksit:

Lanka: Colinette Jitterbug, väri Sahara
Puikot: 2,5 mm, bambua Malli: Cut&Paste, rajusti muokattuna

2 kommenttia:

  1. Jos haluat, voin laittaa siulle Vuoksenrannan lapasten ohjeen valokopion. Laita sähköpostia. Luulen, ettei sitä Lapasia ja Sormikkaita-julkaisua ole helppoa löytää.

    VastaaPoista
  2. Ei ole villivattua (vaikka tykkäänkin niistä oikeasti ihan hirmuisesti) minun villamokkasukkalankani, vaan teeruusua. Kerin sen just äsken ja muistin kommenttisi. Sukat siitä on saatava, mutta pitäisi ensin löytää se täydellinen ohje. Ja sen on löydettävä viimeistään huomenna, jotta voin ti kampaajalla ja ke opekokouksessa tikutella niitä sukkia ;)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!