tiistai 30. kesäkuuta 2009

No minä täällä hei

Tuntuu kuin olisi ollut viikon poissa. Tosiasiassa mä vaan piipahdin viikonlopun mökillä enkä eilen viittinyt blogata mitään, en mihinkään blogiin. Hah! Loma!

Testaan taas uutta writeria, joten vähän jännittää, paljonko joutuu korjailemaan. Kiitos muuten vinkeistä Bloggerin käyttöön - mäkin lisäsin kaikki kuvat ensin, järjestin ne ja aloin sitten vasta kirjoittaa. Sitten meni hermo ja päätin haluta ohjelman, jolla ei tarvitse tietää etukäteen, minne juttu vie (tai menettää hermojaan).

Mökillä oli ihanaa. Oli helle, oli grillattua halloumia, oli viiniä ja kauhean puhdistava vollotuskohtaus, oli sukankudin ja oli paljon naurua.

Makoilin pihakeinussa ja neuloin Artyarns Ultramerino4:sta sukkaa. Onpa muuten ärsyttävä lanka! Tuntuu ihan chenilleltä - kuin ohutta Samosta - ja halkeilee huomaamatta. Miten tää voi olla täyttä merinoa ja tuntua silti ihan sekoitteelta? Onko teillä kokemusta, mitä ootte langasta pitäneet?

Ainoa aidosti miellyttävä puoli on nuo tummansiniset raidat/läiskät, jotka näyttävät ihan marmorilta tai joltain muulta kivilajilta, jota en nyt oikein saa päähäni. Joku metamorfinen kivilaji kai kuitenkin - onko linjoilla geologeja? Miltä sukka näyttää?

No niin, nyt nokka ulos sisätiloista. On kesä!

Tags: , ,

Powered by Qumana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!