tiistai 2. kesäkuuta 2009

Taas etsyilyä…

…mutta tällä kertaa hieman eri luonteisesti kuin ennen. Julistan nimittäin oman Etsy-kauppani avatuksi! Ho-hoo!

ganpbkuvalla

Vaikka valikoima on vielä hyvin vaatimaton ja varasto pieni, tämän puuhaaminen on vienyt tehokkaasti kaiken käsityöajan viime aikoina. Tällä hetkellä valikoimassa on jääkaappimagneetteja ja rintakoruja (ja yksi pinni) ja niiden väsääminen onkin niin kivaa, että niiden ympärillä aion pyöriä jatkossakin. Muutakin on mietinnässä, mutta katsotaan nyt…

Tarkoitus on myös saada aikaan Etsy Team (myyjien virtuaaliyhteisö) suomalaisille Etsy-kauppiaille ja sitä myötä Etsy-asioihin ja promootioon keskittyvä blogi, jottei tarvitse täyttää tätä blogia näillä etsyilyillä. Teamin voi kuitenkin perustaa vain, jos siihen on jo jäseniä ja alustava suunnitelma toiminnalle.
Jos siis olet suomalainen Etsy-myyjä ja sinua kiinnostaa joko kirjoitella blogia kanssani tai ainakin saada omia tuotteitasi esille siihen, laittele mulle mailia tai blogikommenttia. Työstän tiiminperustushakemuksen varmaan ensi viikolla.

Semmottiistämmöttiis. Menkää ostamaan juttuja.

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että saat tehtyä käsitöitä myyntiin asti! Onnea uudesta aluevaltauksesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea puodille :)Onko tuo 14 € se summa, jonka saat töistä itsellesi vai lähteekö siitä jokin maksu? En oikein ole vielä perillä noista Etsy-jutuista.

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä puodille!

  Heidille huomautuksena: Pääosa tuotteistahan oli hinnoiteltu 14 taalan hintaisiksi, joka on noin 10 euroa eikä suinkaan 14 euroa :)

  VastaaPoista
 4. Hip ja kiva että vastaanotto on positiivista :)

  Dollareissa tosiaan puhutaan ja siitä lähtee pois Etsyn kulut, eli 20 c + 3,5% myyntihinnasta, ja PayPalin kulut eli 35 (euro)senttiä + 3,4% koko hinnasta (myyntihinta+postimaksu). Käytännössä 14 dollarin tuotteesta menee noin dollari PayPalille ja noin 69 ($)senttiä Etsylle.

  Tarkoitus on myös jatkossa tuoda pikkuisen halvempia juttuja myyntiin, mutta materiaalikustannuksista ei juuri voi tinkiä. Pakkausmateriaaleja saisi vielä halvemmalla, mutta esim. uusiopahvin käyttämisestä pakkaamiseen en ole valmis tinkimään :) Olen noihin hinnoitellut röyhkeästi sen reilun eurovitosen tekopalkkaa joka esineeseen.

  Halvimmillaan esim. virkattuja rintaneuloja Etsyssä on myytävänä viidestä dollarista lähtien. Se on... hämmentävää. Yritin itse pitää hinnoittelun aika matalalla, mutta en silti mitenkään raaskinut tiputtaa hintaa esim. kymmeneen dollariin. Okei, se juuri kattaisi kulut, mutta se tuntui ilkeältä noita mun tuotoksia kohtaan :)

  Etsyyn olen kyllä toistaiseksi tosi tyytyväinen, kaikkeen on selkeät ohjeet ja aitoa yhteisöllisyyttä.

  VastaaPoista
 5. Hei hoi ja onnea uudelle puodille!

  Mua kiinnostaisi suomalaisten Etsy-myyjien rinki sekä blogi, niin että voit laskea mut mukaan jengiin. (Oma puotini löytyy osoitteesta www.MadeByVilma.etsy.com)

  VastaaPoista
 6. Toden totta, taalojahan ne olikin :) Kuulostaa ihan kohtuulliselta tuo hinnoittelu, ettei ihan lahjoittamiseksi kuitenkaan mene.

  -Heidi-

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!