perjantai 5. kesäkuuta 2009

Humalassa

Tän viikon vois melko huoletta nimetä Wollmeise-viikoksi. Olen tehnyt kahta asiaa – puuhannut suomalaisten Etsy-myyjien verkostoa ja toikkaroinut Wollmeise-huumassa. Koko viikon.

Eilen kokoonnuimme Ursulaan kälättämään. En tajua – noissa tilanteissa multa lähtee viimeisetkin käytöstapojen rippeet ja huudan muiden päälle täysin estoitta. Mikä siinä on, että kun vajaa 30 neulojaa istutetaan saman kakkuapajan ääreen, ei enää voi odottaa omaa puheenvuoroaan? Eikä olla puuttumatta joka puheenaiheeseen.

Eilen tuli myös postissa Wollmeisen sukkaklubin viimeinen lähetys. Ehkä kokonaisuutena lähetyksistä vähiten mieluisa mulle, en vaan noiden pinkihtävien juttujen kanssa osaa toimia. No mutta, katsotaan… Sininen lanka oli puolestaan hyvä, ei perussinisensä vaan sen upean petroolinsävyn vuoksi. En saanut siitä mitenkään hyvää kuvaa aamulla, odottelen siis kirkkaampaa päivää.

Tuon lähetyksen lisäksi minä ja eräs nimeltämainitsematon kanssaneuloja olemme menettäneet mopedin hallinnan yhdessä tuumin Wollmeisen nettikaupassa. Kaksi stalkattua päivitystä samalla viikolla, molemmissa ehdin ostoskorin kanssa Paypaliin ennen kuin kauppa oli tyhjä. Nyt odottelen sitten lisälähetyksiä, tulee viiniä ja wasabia, camparia ja vaikka sun mitä. Viittä väriä itselle, yksi vyyhti suoraan vaihtoon. Brr.

Kaiken tuon suuruudenhulluuden jälkeen kaipasin kipeästi jotain pientä ja vaatimatonta, ja valmistui tällainen:

5 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana hiiri! <3 Ja tuon pinkkivioletihtavan Wollmeisen huolisin vaikka just tällä sekunnilla, upea! Myy se mulle. :D

  VastaaPoista
 2. vitsi mä en ikinä kerkee wollmeisen kelkkaan :( pitäköön perkele tunkkinsa.

  VastaaPoista
 3. Et myy makepeacelle vaan mulle! ;D Ihana ihana väri! ja suloisin toi hiiri <3

  VastaaPoista
 4. Tai minulle!!! Ja hiiruli on söötti kuin mikäkin.

  VastaaPoista
 5. Eihh! Eräs nimeltä mainitsematon kanssaneuloja lukee blogeja taas jälkijunassa, tunnistaa itsensä ja repsahtaa nauramaan ääneen. No ei sillä, tottahan tuo on... Terv. nimim. Käviskö postissa tänään vai vasta huomenna, jolloin Sitä saattaa olla siellä taas jo lisää... Ts. kaksi kärpästä yhdellä iskulla vai joka päivälle omat Wollmeiset? That is the question.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!