keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tulevaisuuden sukat

Hello, my name is Sanna Machowich and I spent yesterday as a yarnoholic. This is the Future Socks.

Eilinen oli hauska päivä. Midorin kanssa hilluimme taas Wollmeisehiprakassa ja sitten haimme mulle tullista paljon lisää lankaa, koska työtön ihminen tarvitsee paljon neulottavaa. Tämä postaus on siis lankoja, lankoja, lankoja - jos et halua vakavaa sukkalankakuumetartuntaa, kehotan navigoimaan muualle postauksen tässä vaiheessa.

Lorna - Roadside Gerry
Lorna's Lace's Shepherd Sock Multi 'Roadside Gerry'

This color is the third offering in Lorna's Laces "Color Commentary" series. Each colorway is created by a prominent knit-blogger. This one was designed by Annie Modesitt, prominent knitwear designer. The color honors her husband, Gerry.

Tämä lanka se vasta hassua onkin - neljä 25 gramman vyyhtiä. Teoriassa samaa väriä, mutta värien keskinäinen suhde muuttuu vyyhdistä toiseen.

Lanka on Unique Sheepin Verve, ohut sukkalanka täyttä merinoa. Metrejä on vain 360 per 100 grammaa, mutta lanka on tosi tiivistä. Gluttony socks (Rav link) on tehty tästä langasta.

Itse ajattelin ehkä tehdä tästä suorakaiteen muotoisen kaulaliinan. Ans kattoo.

Aikoinaan joko Titityyllä tai Secret Woolilla (veikkaan Titityytä) oli vyyhti tätä verkkokaupassaan. Katsoin sitä varmaan muutaman kuukauden harva se päivä. Lopulta tuli jotkut käsityömessut ja Tui ja Laika olivat käyneet ostamassa langan nenäni edestä. Röyhkeää. Eivät he tosin tienneet, että olin kuolannut lankaa vaikka ja kuinka, mutta röyhkeää silti!

Nyt sitten loppupalkkani tullessa päätin, että jostain päin maailmaa tällainen vyyhti vielä kaivetaan. Ja kaivoin kans :) Oon hyvä ja lahjakas.

Seacoast Handpainted Merino Tencel 'Gold&Silver'

Tää on päivä Kasbah-kukkulalla...
Handmaiden Fine Yarnsin Casbah on ihana lanka, vaikka vuodesta 2009 alkaen siinä onkin vain 9 % kashmiria entisen 10 %:n sijaan. Eipä tuota tassuissaan ihminen tunne. Toisaalta ei tunne kyllä sitäkään, että langassa on myös 10 % nylonia.

Tämä väri on Masala ja se on helppo uskoa. Nätti! Kamala ja superkaunis. Tuhatta eri sävyä - kunpa ne eivät menisi ihan oksennukseksi neulottuina. Sukat tästä kuitenkin tulee, ehkä äidille.

Tässä sitten toinen saman talon lanka, Fleece Artist Trail Socks. Tätähän tuli Titityyn sukkaklubissa ja tykkäsin sen neulomisesta, joten uusi sellainen oli tilattava.

Väri on kaunis Aurora ja vaikken koskaan ole revontulia livenä nähnytkään, ymmärrän, miksi lanka on niiden mukaan nimetty. Toivon kunnon tuliefektiä sukkiinkin, pliispliispliis.

No nyt on enää yksi lanka esittelemättä, vieläkö jaksatte?

Dream in Colorin Starry, merino-hopeasekoite (98/2%) värissä Bermuda Teal. Voi kunpa saisin kuvaan vangittua tämän värin syvyyden - tämä on oikeasti tähtitaivasta, valovuosittain avaruuden loputtomuutta. Vierastin ajatusta blingblinglangasta, mutta tuo syvä petrooli vaati päästä kotiinsa eli tänne, ja toisaalta halusin testata tätä Hannan kovasti kehumaa lankapohjaa - tässä on siis sama pohja kuin Smooshyssä.

Kaikki langat tilasin Simply Socks Yarn Companystä ja maksoin niistä tullauksen myös, joten ei tämä halvin mahdollinen keikaus ollut. Toisaalta näitä kyllä neulookin tovin jos toisenkin. Kiistelin tullintädin kanssa, voiko puhtaasta villasta neuloa sukkia vai ei.

Powered by Qumana

10 kommenttia:

 1. Kuola valuen katsoin näitä jo ravelryn friend activyssä. ;D

  VastaaPoista
 2. *droooool*

  Blogissani on jotain sulle kuuluvaa. :o)

  VastaaPoista
 3. Järkyttävän ihania lankoja!!!

  VastaaPoista
 4. Kestin aika hyvin tuohon viimeiseen asti mutta sitten...GAAH! On joku sininen kausi menossa, joten tuo Starry on ihan liikaa <3

  VastaaPoista
 5. Itku meinaa tulla, ovat niin ihania.

  VastaaPoista
 6. Miun blogissa on siulle jotain :)

  VastaaPoista
 7. Viimeksi ku luin tän blogauksen ni henkäisin helpotuksesta että tuo linkki ei toiminut.

  Nyt toimi.
  Jos sorrun, se on sun vika!

  Damn you, woman :D

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!