sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Sny-leikin loppu

Pahoittelen myöhäistä bloggausta - viikonloppuun on mahtunut mm. meillä järjestetyt naamiaisjuhlat, leipomista, lemmikkirotan odottamaton kuolema... Siksi vasta nyt on aikaa ja energiaa esitellä ihanan SNYni ihana paljastuspaketti.

SNYnäni syksyn ajan on salamyhkäisesti toiminut Tahruska, joka olikin minulle uusi tuttavuus. Blogi meni heti tilaukseen :)

Viimeisessä paketissaan Tahruska lähetti mulle ihanan Maelstrom-sukkaohjeen Twist Collectiven syysnumerosta. Ihana malli, jonka olin lehdessä ohittanut huolimattomuuttani. EHkä lehden kuvissa malli ei pääse oikeuksiinsa, Ravelryssä on mielestäni paljon upeampia toteutuksia mallista. Uskon, että tuosta farkunsinisestä sukkalangasta tulee oikein ihanaiset Maelstromit.

Teemuki lähtee heti huomenna mukanani töihin, samoin kuin nuo herkullisen tuoksuiset teepussit. Hieman lämpöä toimistoon :)

Picture 101

Kuvasta ovat kadonneet DaCapot, jotka ovat lempipatukoitani. Niillä ei todellakaan ollut mitään mahdollisuuksia selvitä kuvaan asti :)

Ja sitten tämä! Suloinen Fifi (?) mun lempiväreissä. Ihan oikeesti, kattokaa vaikka tätä postausta :)

Picture 098

Sny hyvä, kiitos tuhannesti tästä syksystä. Aion laittaa huivin kaulalle huomenna töihin! On ollut ihana ensikokemus sny-toiminnasta tämä. Norohuivi on syntynyt, ihanaa punaista pehmolankaa on odottamassa pipoinnostusta, huivilanka on jo keritty pitsi-innostusta varten - puhumattakaan kaikista ihanista ekstroista. Olen tosi, tosi iloinen.

1 kommentti:

  1. Kiva jos sinulle jäi hyvä mieli paketista ja tästä sny-kierroksesta! Sinäkin olit ihan uusi tuttavuus blogistaniassa minulle, oli hauska päästä kurkkimaan elämääsi.

    Tunnistit huivin ihan oikein, Fifi III se on. Heti silloin kun hehkutit sitä sukkaklubilankaa päätin tehdä jotain siitä sinulle.

    Tsemppiä tälle viikolle!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!