lauantai 29. marraskuuta 2008

Lisäosia piposaagaan

Nonnii, pari pipoa on hyppinyt lisää tuonne lahjalaatikkoon.

Sienipipo Mallina samainen Banana Republic Har Knockoff (mutta ainaoikein-reunuksella helmineuleen sijaan) Lanka: Fritidsgarn, aika tarkkaan 50 grammaa Puikot: 5mm, 40 cm ja sukkapuikot Napit: Butteredparsnip

Näyttää "vähän" naftilta mun kuupassa :D vaan eipä se ole siihen jäämässäkään, vaan menossa kuusivuotiaan kummityttöni vaaleita kiharoita suojaamaan. Josko tohon vielä lapaset...

Ja sitten tämä neulominen2.0:n alusta asti (eli huhtikuusta?) marinoitunut Loft kirkaisi mulle piirongin kaapista. Järkytyin - tästä on koko ajan ollut tulossa huopatöppänät ja yht'äkkiä se alkaa riehua, että pipopipo. Ja sehän on tismalleen äitimuorini ärinen, joten perhana, olkoon sitten pipo. Vaihtelun vuoksi kokeilin toista samantyyppistä pipomallia.

Äitin hattu Robin's Egg Blue Hat Lanka: Zitron Loft Color, N. 45 grammaa Puikot samat kuin yllä Napit: No Etsystä (yllätyittekö?), myyjä on SewingRabbit (SewingRabbitista puheen ollen - onko vähän söpöt napit nämäkin!)

Kuka rakastaa pientä sarjamurhaajaa...

Kiskiskissanapit, nassakipit :)

5 kommenttia:

 1. Ihania nappeja! Molemmat kaupat meni muistiin, josko sieltä kotiutuis meillekin kivoja nappeja joskus.

  VastaaPoista
 2. voi vitsit mitä nappeja. mä en ookkaan vielä kauheen tuttu ton etsyn kanssa että jos pitäs vähän parempaa tuttavuutta tässä hieroa.hmm. kivoja pipoja kans :) kivat napit kruunaa.

  VastaaPoista
 3. Minusta myös nuo napit ovat ihan parhaita. Tykkään erityisesti sienistä.

  VastaaPoista
 4. Olen tylsä toistan taas jälleen muita, aivan ihania nappeja, kaupat muistiin. Antavat kivasti lisämaustetta pipolle kuin pipolle. Haa, sain tuossa Jatan Mariopipon valmiiksi ja se tarvis jotain pientä kivaa... Meneekin heti kattelee =)!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!