perjantai 24. huhtikuuta 2015

Lemmy-pupu

Muutama vuosi takaperin anoppi osti Tampereen käsityömessuilta Ricon virkkauspaketin, jossa oli ohje ja tarvikkeet pehmoeläinpupuun. No, muutaman mutkan kautta se paketti päätyi mulle ja anoppi pyysi tekemään perheeseen syntyvälle vauvalle pupun valmiiksi.

_IGP0016

No, paketin avattuani totesin, että se pupu on musta ihan tyhmän näköinen. Alkoi ärsyttää koko projekti. Päätin kuitenkin, että pupu virkataan. Heitin ohjeen varmuuden vuoksi roskiin ja aloitin pupun virkkaamisen jalkapohjista.

_IGP0019

Takajalkoja virkkatessani aloin epäillä langan riittävyyttä. Kaivelin siis varastoista mukaan vielä tummaa sinistä, oranssia ja lisää ruohonvihreää. Sitten uskalsin virkata rohkeammin.

Etenin päämäärätietoisesti varpaista kohti päätä. Yhdessä vaiheessa pääsin kräkkäämään huippuvitsin:
"Arvaa mikä tässä pupussa on ongelmana?"
"No?"
"Tällä ei oo päätä eikä häntää." BUAHAHAHA

_IGP0020

Ylläolevassa kuvassa Lemmy-pupu matkii siskollani lapsuuttaan viettävää Munkkiniemen Kreivi -ranskanluppapupua, jonka vasen korva tahtoo jatkuvasti kääntyä pään yli oikealle. Munkkis etsii vielä kotia, samoin kaksi muuta pupsia samasta poikueesta. Hihkaise jos tarviit kanin.

_IGP0015

Pupusta tuli musta kivempi kuin mitä ois ohjetta noudattamalla tullut. *röyhist*
Toivottavasti se on mieluinen myös uudelle isännälleen ja se leikitään päreiksi tulevina vuosina.

_IGP0002

Lemmy-pupu
Lanka: Paketissa oli Ricon merseroimatonta puuvillalankaa "Creative Cotton" + samaa lankaa omista varastoista, yht. 265 grammaa eli 450,7 metriä
Koukku: 3,5 mm
Muuta: Polyesterivanua ja neula


Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 23
Lelut: 2 
Kulutetut grammat: 2158
Kulutetut metrit: 6154,6 

3 kommenttia:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!