sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sudrana 7v! (arvonta)

_IGP0012

Viime viikonloppuna tuli kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun Sudranassa julkaistiin ensimmäinen kirjoitus. Sen jälkeen on julkaistu 583 muutakin kirjoitusta.

_IGP0010

Hakukoneista on blogiin päädytty useimmiten hakusanalla Sudrana (liki 5000 kertaa), seuraavana Käpylän kirkko (165 hakua - ja olen maininnut Käpylän kirkon blogissa tasan kerran!) ja kolmantena turkiskuoriainen (110 hakua - nämä otukset ovat tainneet myös esiintyä kerran blogissa).

  IMG_2561

Itselleni näihin vuosiin on mahtunut paljon. Elämä kuljetti IT-alalta lankakaupan tädiksi ja se jälkeen laborantiksi. Parasta on kuitenkin ollut kasvaminen minuksi. Olen ihan eri ihminen kuin 7 vuotta sitten, enkä vieläkään valmis. Elämä tuntuu jännittävältä kaikessa arkisuudessaan.

Käsitöiden saralla olen opetellut monta uutta taitoa näinä vuosina. Suurin muuttuja on kuitenkin ollut asenne. Muistan blogia aloitellessani valinneeni projektit sen mukaan, mihin uskoin pystyväni tai mihin ajattelin kärsivällisyyteni riittävän. Nykyään ajattelen itseriittoisesti pystyväni liki mihin vain. Ei se ehkä ekalla, tokalla tai kolmannellakaan kerralla vielä onnistu kovin hyvin, mutta kaiken voi oppia. Juuri jokunen päivä sitten joku kysyi Ravelryn keskustelussa, oliko esitelty työ "vaikea tehdä". Tajusin vaikeuden menettäneen merkitystään. Johonkin menee pidempään, jokin on nopeampaa. Johonkin tarvitsee yksityiskohtaisempaa ohjeistusta kuin toiseen. Huomaan ajautuvani vuosi vuodelta helpompien mutta suuritöisempien juttujen pariin.

_IGP0010

Seuraaviksi vuosiksi toivon Sudranaan ja itselleni paljon lisää haasteellisuutta: Ohjeiden julkaisemista ja uusien tekniikoiden opettelua.


Synttäreiden kunniaksi suoritetaan arvonta!

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän kirjoitukseen (yksi kommentti / lukija). Kommentiksi riittää pelkkä "osallistun" tms. mutta jos tahdot ilahduttaa, kerro toki, mihin suuntaan Sudranaa pitäisi luotsata tulevaisuudessa. Mitä tarvitaan lisää, mistä puhun liikaa, mikä kyllästyttää? Millainen neuleohje tarvitaan? Saa kysyä myös vapaasti kaikenlaista, lupaan vastata, jos yksityisyydensuojani antaa periksi.

Tämä arvonta on Sudranan historian suurin ja siksi arvotaan peräti kymmenen palkintoa! (toinen, itsekkäämpi syy moneen palkintoon on tietysti toive siitä, että jaatte tiedon arvonnasta hövelisti kavereillennekin ja siten saisin omalle suunnittelutyölleni näkyvyyttä.) Jos osallistumisia tulee yli 100 kappaletta, arvotaan vielä kaksi yllätyspalkintoa (arvo noin 20 euroa / kpl).

Arvon kaikkien osallistuneiden kesken palkintoja.
1. Neulottu vauvanpeitto/torkkupeitto (Värivaihtoehdot oranssi/petrooli/maanläheiset sävyt, voittajan valinnan mukaan)
2. Vuorela-mallilla neulotut sukat tai lapaset voittajan toivomassa koossa (värimaailmasta saa esittää toiveen)
3. Kaikki julkaistut Vuorela-sarjan ohjeet sähköisinä (Vuorela, Vuorelan ruusut, Vuorelan luumut, Talvi Vuorelassa)

(Voittajan niin halutessa palkinnon 1 tai 2 voi vaihtaa myös Vuorela-ohjepakettiin. Neulotut palkinnot toimitetaan tämän vuoden kuluessa.)

4. Kämmekkäät naiselle tai lapselle, koko XS-S.
5. Sukat sileää neuletta, lyhyt varsi, koko 38.
6. - 10. Yksi sähköinen neuleohje Vuorela-sarjasta

(Voittaja voi halutessaan vaihtaa palkinnon 4 tai 5 kahteen valitsemaansa Vuorela-sarjan ohjeeseen. Palkinnot toimitetaan postiin viikon kuluessa arvonnasta.)

Arvon palkinnot maanantaina 11.5. Arvontaan osallistuvat kaikki sunnuntain puolella kirjautuneet kommentit.

Oliko liikaa asiaa ja liian monimutkaiset säännöt? Tiiviisti: Arvonta. Hyvät palkinnot. Osallistu ja kerro kavereille!

Kiitos, kun luet Sudranaa.

89 kommenttia:

 1. Ihana arvonta, todella anteliaasti tehty sinun osaltasi :) Osallistun mielelään arvontaan, jään odottelemaan tietoa voittajasta :)

  VastaaPoista
 2. Kunnioitettava ikä blogillasi ja kauniita käsitöitä oletkin tehnyt. Jään seuraamaan mitä tulevaisuudessa suunnittelet ja toteutat. Tietysti osallistun myös tähän ihanaan arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Nonniin, huh mikä ihana lista voittoja :)
  Lukijana siis mukana.
  Ihan hävettää tunnustaa, että olen siis ollut lukijasi - kauan, mutta vasta vapun pyhinä, kun siivosin Bloggerin listaa blgeista itä seuraan, huomasin, että olen lukenut Bloginimersi aina väärin: nimittäin luulin siihen päivään asti lukevani Surdana nimistä Blogia..

  VastaaPoista
 4. Todella hieno arvonta ja upeat palkinnot! Onnea blogille ja blogistille pitkästä yhteiselosta. :) Osallisntun arvontaan ja toivon kovasti, että arpaonni suosii! elamanpehmeaalankaa(at)gmail.com.

  VastaaPoista
 5. Onnea kouluikäiselle! Mielenkiintoisimpia juttuja on olleet sellaiset stetsonista vedetyt projektit, jotka ovat edenneet fiiliksen mukaan ja niistä on tullut jotain tosi kivaa. Niistä ei toki välttämättä tule pidettyä muistiinpanoja työn edetessä, mutta silti olisi tosi hauska seurata jonkin sellaiset etukäteisohjeettoman etenemistä, miksi jossain neuleessa tekee jotain tiettyjä valintoja työn edetessä. Mikä liittyy istuvuuteen ja mikä ainoastaan ulkonäköön.

  VastaaPoista
 6. Noilla palkinnoilla kannattaa osallistua kauempaakin. Onnea Sudranalle!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut ja ehdottomasti osallistun arvontaan! :)

  VastaaPoista
 8. Tokihan tähän pitää osallistua!

  Onnea blogille nyt ja jatkossakin! Kaikki kuulumiset ovat kivoja, oli sitten lyhyt tai pitkä kirjoitus. :)

  VastaaPoista
 9. Melkoiset palkinnot. Kaikenlaiset ohjeet toki aina houkuttavat lukemaan blogia. Sinun blogisi kuuluu kyllä säännöllissesti luettavien listalle, tuli ohjeita lisää tai ei :) Arvontaan osallistun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kommentoida wordpress käyttäjänä, mutta se ei jostain syystä onnistu. (Muistaakseni olen yrittänyt aiemminkin, onnistumatta. Blogini on siis osoitteessa https://kurjenmarja.wordpress.com
   Ja yleensä nimimerkkinäni kulkee blogini nimi Kurjenmarja.

   Poista
 10. Onnea!

  Vuosien varrelta hengästyttävimpänä neuleenasi on mieleen painunut Tuskien villatakki (http://sudrana.blogspot.fi/2010/01/uusi-lempivaatteeni-my-new-favourite.html), joka sekin on näköjään jo viisivuotias. Poolautuvien lankojen käyttö tuohon tapaan iskee aika lujaa :)

  VastaaPoista
 11. Osallistun, ihana blogi, nyt riittää iltalukemista vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 12. Onnea 7-vuotiaalle:) haluaisin lukea suunnitteluprosesseistasi, jotta saisin itsellekin hyviä vinkkejä miten voisin itse suunnitella omia malleja. T. Noora

  VastaaPoista
 13. Onnittelut! Ihana blogi sinulla :) Osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 14. Onneksi olkoon. Virheistä oppii ja jokainen meistä niitä tekee. On kuitenkin jotenkin hienoa, kun bongaa toisen neulojan blogista avautumista virheistä ja siitä, miten niistä pääsi yli.

  VastaaPoista
 15. Onnea! Ja ehdottomasti mukana arvonnassa.
  t. Jennituuli

  VastaaPoista
 16. Kännykällä kommentointi on aina yhtä epämääräistä. Tulikohan kommentini nyt perille vai ei? Pakko varmistaa kun arvonta on niin huikea :)

  VastaaPoista
 17. Osallistun, toki! Mahtava arvonta, mutta kyllä on aihekin huikea. Seitsemän vuotta on tuulisessa blogimaailmassa hieno juttu ja juhlinnan arvoinen. Toivottavasti tulee vuosia vielä moninkertaisesti lisää...

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta, osallistun mielelläni!:) Blogisi on kiva tällaisena, mutta olisi kiva kuulla tarinointia vaikkapa neuleurasi alkumetreiltä. Miten päädyit neulomisen pariin, mikä oli ensimmäinen neuletyösi? Entä mistä neuleestasi olet kaikkein ylpein? :)

  VastaaPoista
 19. Ihana arvonta, osallistun mielelläni!:) Blogisi on kiva tällaisena, mutta olisi kiva kuulla tarinointia vaikkapa neuleurasi alkumetreiltä. Miten päädyit neulomisen pariin, mikä oli ensimmäinen neuletyösi? Entä mistä neuleestasi olet kaikkein ylpein? :)

  VastaaPoista
 20. Osallistun, tottakait.
  Akuutti kysymys, nyt blogilistan lopettaessa on, et mis sun sivulla on se blogger-lukijalaatikko vai onko sitä.
  Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 21. Onnittelut ja lämmin halaus! Kylläpä seitsemän vuotta on mennyt nopeasti. Kiitos, että olet olemassa! <3 Osallistun huikean hienoon arvontaasi.
  Luonasi blogissasi vieraillessaan saa nauttia aina ihanista väreistä, kauniista kuvista ja erityisesti taidokkaasti tekemistäsi kätten töistä. Ihana, että olet jakanut taitoasi muille - ja kirjoittanut myös ohjeita. (Olenkin ostanut Sinulta ne kaikki... ;-)) Sinulla riittäisikin taitoa myös neuleohjekirjaan! Jos saa haaveilla, niin olisi ihana, jos kirjoittaisit ohjeita neulottuihin hameisiin, mekkoihin, tunikoihin ja villatakkeihin.
  Sari

  VastaaPoista
 22. Osallistun arvontaan ! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 23. Osallistun ehdottomasti hienoon arvontaan. Seitsemän vuotta on pitkä aika, joten onnittelut sen johdosta!

  VastaaPoista
 24. Onnittelut pitkästä ja ansiokkaasta blogitaipaleesta (kuulostaapa viralliselta :). Sulla on hyvä asenne neulomiseen eli anna mennä vaan samaan tyyliin. Ja osallistun arvontaan minäkin.

  VastaaPoista
 25. Onnittelut seitsemän vuoden bloggaamisesta!

  VastaaPoista
 26. Kiitos, kun kirjoitat Sudranaa :)
  Sulla on upeat valokuvat aina. Viimeisimmistä kirjoituksista nauratti se, kun väitit, ettei stashissa ole violetteja lankoja. Kuulosti tosi tutulta.
  Tykkään myös siitä, että jaat muutkin kuin positiiviset jutut (esim siniset sukat).

  Kehräysjutut olisi kivoja, kun oma kehruumojo on hieman kateissa (joten kehräämään siitä! :D)

  VastaaPoista
 27. Ihan huikea arvonta, tässä täytyy olla mukana! Onnea myös pitkästä blogitaipaleesta :)

  VastaaPoista
 28. Onnea ja bloggausiloa edelleen! Ihanat palkinnot, osallistun.

  VastaaPoista
 29. Onnea seitsenvuotiaalle! Ihana arvonta, osallistun tietenkin!

  VastaaPoista
 30. Onnea blogillesi! Olen uusi lukijasi ja hyvin vaikuttunut taidoistasi. Hyvää jatkoa ja pysyn kuulolla :)

  VastaaPoista
 31. Onnea 7v. synttärin johdosta! Osallistun mielelläni arvontaan!

  VastaaPoista
 32. Osallistun ja onnittelut, minullakin on tänään synttärit, joten toivottavasti onni potkaisee!

  VastaaPoista
 33. Seittemän jo!! Onnea mahtavasta iästä ja jatka samaan malliin <3 Osallistun ehdottomasti !

  VastaaPoista
 34. Onnittelut 7:n vuoden johdosta. Kehaisin tuolla fb:n puolella ne kauniit vihreät sukat ja jaoin kanssa.

  VastaaPoista
 35. Mukana arvonnassa,
  jo kouluikäistä iloisesti onnitellen!

  VastaaPoista
 36. Totta kai mukana kun jotain hauskaa tapahtuu!
  Paljon onnea 7-vuotiaalle toivottelee venduli :)

  VastaaPoista
 37. Osallistun! Ja toivon, että vielä jonain päivänä osaisin ikuistaa neulomukseni yhtä kauniiksi kuviksi kuin sinä omasi :)

  VastaaPoista
 38. Onnea! Tykkään blogissasi kauniista sukka- ja lankakuvista ja luen mielelläni pohdintojasi, pidän huumorintajustasi!

  VastaaPoista
 39. Onnea 7-vuotiaalle ja kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa. Kiitos inspiroivasta blogista! :)

  VastaaPoista
 41. Ohhoh, 7 vuotta - ONNEA!

  Pitipäs käydä lukemassa blogin vanhoja juttuja uudelleen. Blogissa näkyy hauskasti kasvu bloggaajana ja käsitöiden tekijänä. Tykkään blogissa erityisesti värikkyydestä ja kuvien runsaudesta - hyvälaatuiset, riittävän isot kuvat, käsitöiden värikkyys ja hyvä, elävä kieli teksteissä tekevät kyllä Sudranasta yhden lempiblogeistani. Ilo olla lukija, jatka vaan samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 42. Mukana myös! Jatka samalla linjalla vaan, se on hyvä :)

  VastaaPoista
 43. Onnea! nina.antikainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnea! 7 vuotta on melkoinen saavutus! Perässä tullaan... :)

  VastaaPoista
 45. Onnea! Blogisi on ihana, on ollut vakilukulistalla jo vuosia. Pidän myös kauniista kuvistasi!

  VastaaPoista
 46. Onnea! Ihana blogi sinulla! Ehdottomasti olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 47. Pidän tarinoista neuleiden takana, miksi juuri tämä työ. Niitä enemmän kolahtavat kuitenkin valokuvat vahvoine väreineen.

  VastaaPoista
 48. Onnea 7-vuotiaalle!
  Mä en ole lukenut blogia kuin pari vuotta, tosin olen selaillut toisella silmällä kyllä alkuun asti. Minulla ei ole mitään erityisiä mielihaluja postausten suhteen, blogisi on ollut kiva tällaisenaan.

  VastaaPoista
 49. Onnea 7-vuotiaalle! Seuraan aktiivisesti ehkä kolmea neuleblogia ja tämä on yksi niistä. Kiitos kauniista kuvista ja inspiraatiosta!
  Yt, anna

  VastaaPoista
 50. Jopas on vuosia kertynyt. Onnea!!
  Mukana arvonnassa minäkin.

  VastaaPoista
 51. Tämän postauksen vihreät sukat ovat TÄYDELLISET! Onnea seitsenvuotiaalle ja osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 52. Onnea seitsenvuotiaalle! Sun blogissa on aina niin ihanat kuvat. <3

  VastaaPoista
 53. Onnea blogillesi! Osallistun arvontaan. En ole vielä hirveän pitkään seurannut blogiasi, mutta sinulla on aina hirmuisen kauniita töitä ja kuvia, en kaipaile mitään lisättävää :)

  VastaaPoista
 54. Osallistun! Blogisti on inspiroitavaa luettavaa kauniine kuvineen ja upeina lankoineen. Tykkään :)

  VastaaPoista
 55. Onnea! Minunkin blogi täyttää parin kuukauden päästä seitsemän vuotta, ei uskoisi.

  Komppaan edellisiä, blogissasi on kauniit kuvat! Erityisesti ovat jääneet mieleen sävysävyyn olevat neuleet ja kynnet :-)

  VastaaPoista
 56. Ihana blogi,ihania kuvia,ihania värejä,niin ja elämää <3 Onnea blogille ja osallistun mielelläni arvontaan!

  VastaaPoista
 57. Onnea! Kokeillaan onnea arvonnassa, Vuorela-sarja on kovin kaunis!

  VastaaPoista
 58. Mahtavasti onnea ! 7 vuotta on pitkä aika blogata. Mukana kivassa arvonnassa.
  nelliina @ yahoo.com

  VastaaPoista
 59. Onnea! Osallistun, sinulla on täällä ihania neuleita :)

  VastaaPoista
 60. Ravelrysta tänne päädyin ja koukkuun jäin. Onnea blogille ja pitäähän sitä osallistua arvontaan tottakai.

  VastaaPoista
 61. Onnittelut! Ja osallistun arvontaan :)

  VastaaPoista
 62. Onnea ihanalle seitsenvuotiaalle! Toivon, että saadaan lukea näitä juttuja vielä pitkään, ja ehkä joskus vielä Vuorelastakin:)

  VastaaPoista
 63. Onnea kivalle blogille!
  Olen ollut lukijasi alusta lähtien, jatka vaan samaan malliin.
  Eihän tämmöstä arvontaa voi jättää väliin..joten osallistun.

  -Nonna-

  VastaaPoista
 64. Osallistun! Toivoisin hyviä kuvia, tekstejä ja persoonallisuutta...eikun hetkonen, niitähän täältä löytyykin! (;

  VastaaPoista
 65. Osallistun! Pitkään olen seurannut tätä kautta upeita töitäsi enkä keksi mitään mitä pitäisi muuttaa :)

  VastaaPoista
 66. Onnea 7-vuotiaalle! Ilmoittaudun mukaan arvontaan :) . Blogi on juuri hyvä tällaisena, sopivan monipuolinen ja täynnä taidokkaita töitä.

  VastaaPoista
 67. Onnittelut 7-vuotiaalle.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 68. En minäkään mitään muutettavaa keksi. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 69. Ihana blogi, toivon sukkia arvonnassa.. Minikoo

  VastaaPoista
 70. Voi jestas miten ihana arvonta ja kunnioitettavaan ikään ehtinyt blogi! :) Osallistun, ja blogiasi olen niin usein vilkuillut että vihdoin jään seuraamaan!

  VastaaPoista
 71. Onnea S! En ole tainnut koskaan kertoa, mutta luin blogiasi aika pitkään ennen kuin tajusin, että mähän tunnen kirjoittajan aika hyvinkin ihan muualta :) Mä tykkään tästä blogista just tällaisena, jatka samoilla vaan. Erityisesti ihailen lähikuvia kadehdittavan kauniista neulekäsialastasi!

  VastaaPoista
 72. Osallistun minäkin!
  Onnea seitsemän-vuotiaalle blogille! Jatka samaan malliin! Tajusin tätä lukiessani, että minun blogini on reilun vuoden vanhempi. Me ollaan jo aika kauan jaksettu! =)

  VastaaPoista
 73. Onnea 7 vuotiaalle, se onkin jo varsin kunnioitettava ikä!

  VastaaPoista
 74. Onnea kovasti!
  Ekaluokkalaisena sitten vaan suunnittelemaan isompia töitä :D Käsialasi neulojana että kirjottajana on soljuvaa. Pitemmän aikkaa oon sinnuu Bloglovingin kautta lukenut. Jaksamista blokkaamisseen myös tuleville vuosille.

  VastaaPoista
 75. Ennen kuin unohtuu, osallistun! Tässä blogissa tykkään kaikista eniten kuvista, sä osaat ottaa niin kauniita. Kaikki muukin on toki loistavaa. :)

  VastaaPoista
 76. Arvonta karkasi ohi, mutta valtavasti onnea seitsenvuotiaalle! Blogisi on aivan ihana ja inspiroiva!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!