torstai 22. tammikuuta 2015

Iloisia raitoja - taas

Siskonpojan ja oman faijan joululahjasukat jäävät aina viimeisiksi ennen joulua. Faijan sukkia väännän yleensä vielä aattona (viime vuonna vielä uudenvuodenaattonakin…).

Oon jotenkin ihan lopen kyllästynyt siihen, ja päätinkin tänä vuonna neuloa niiden molempien joululahjasukat jo keväällä pois alta. Aloitin pienemmistä.

_IGP0005_2

Käytin samaa lankaa kuin viime jouluksi, mutta pintaneuleen sijaan valitsin helppoja kahden kerroksen raitoja. Raitalanka oli jämä miehen sukista ja sitä riitti tasan seitsemään raitaan per sukka.

_IGP0002_2

Iloisia raitoja once more
Malli: Oma perussukka kärjestä
Lanka: Wollmeise Twin, värit oranssi Gänsefüsschen ja turkoosi Neptun Light, yhteensä 78 grammaa
Puikot: 2,25 mm pyöröt
Koko: n. 37-38 (täksi jouluksi tein 34-35, joten toivottavasti nämä mahtuvat ensi jouluna… tai sitten mä väännän aattona taas kerran sukkia)

_IGP0003

Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 3
Sukat: 3
Kulutetut grammat: 181
Kulutetut metrit: 614

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit!
  Oppiskohan tuota itsekin miettimään lahjuksia hyvissä ajoin? Ja jos aloittaisi viimeistään vapun kantimilla neulomisen. Fiksu idea, toteuttamisen arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin viime vuonna heinäkuussa, mutta kun neuloin kymmenkunta sukkaparia lahjaksi ja siihen päälle parit pipot ja kaulurit, syksy alkaa olla niistä ruuhkainen. Täytyy yrittää jakaa tasaisemmin koko vuodelle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siskonpoika on kyllä ihana, se jo kaksivuotiaana halusi aina pukeutua "iloisiin raitapaitoihin". Edelleen hän on värien perään, mitä kirkkaampaa, sen parempi.

   Poista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!