sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ruutupaperia / Grid Paper

Kehrääjät hei, tuolla vanhemmassa postauksessa jutellaan vielä kommenteissa pestyn ja pesemättömän villan eroista ja hyödyistä. Myös kokemuksia Laurilan villoista kaipaillaan.
Vappu oli ja meni. Oltiin rauhassa kotona, mä yritin vähän kuumeilla ja testailin ajankulukseni koirankarvan kehräytyvyyttä. Avattiin me kuoharipullo sentään ja syötiin noutoruokaa.
Finland celebrated 1st of May. We stayed at home, I felt a bit feverish and spent some time trying to spin dog hair. We did open a bottle of bubbly in the end and toasted for spring and summer. My favorite time of the year!
_IGP0012.JPG
Tänään on taas mittailtu ja laskettu. Jos kantapäässä on kaikkiaan 21 silmukkaa, eka käännös tulee... Jos tiheys on X, jalkapöytään tarvitsee... Jos... Sukkaohje taipuu pikkuhiljaa aivokopasta taulukkolaskentaohjelmaan kaavioiksi.
I've spent most of today calculating. Different heel sizes mostly, for my next pattern. It might be that this one will be published before my first pattern.
_IGP0034.JPG
Powered by Qumana

2 kommenttia:

 1. Aika perfektionisti, kynsilakka ja sukka sävy sävyyn ;)

  VastaaPoista
 2. Villa Laurilalta taisin ostaa ekat kehräysvillani. Paruspäkää tilasin, tulee nopesti ja on oikein ok.

  Jos suomalaista kaipailet, niin uskallan kokemuksesta suositella Pirtin kehräämön villaa/topsia, suomalaista (?) ja edullista, toimivaa jne.
  Ei itseasiassa myydä villatopsin nimellä, mutta jos sinne vaikka soittaa tms. Vähän reipas kilo eli paperikassillinen oli muistaakseni luonnonvaaleata mallia noin 35e. Eli tosi halpaa.

  Mikä spiralen sulla on sukassa menossa? Uuu.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!