lauantai 8. toukokuuta 2010

Postin tuo, postin tuo... jos tuo / Postman Pat Fails Yet Again

Eilen aamulla olin todella leppoisalla tuulella. Juuri niin kuin herhiläinen, jos sitä tökkii neulalla. Happoon kastetulla neulalla. Joka on porsaanpunainen. Aivastelin sohvalla ja kiukuttelin itselleni. Kannattiko lähteä polvisukissa ulos, kannattiko? Onko nyt kiva olla flunssainen? Onko hauskaa? ONKO?
Yesterday morning I was pretty much pure solid sunshine. You know, nice and sweet, just like a nestful of irritated hornets. I sneezed and wheezed on the sofa and blamed myself for leaving the house yesterday in a skirt and knee-highs. Was it worth it? A I happy now? AM I?
Jätin kahvinkeiton väliin ja turvauduin vedenkeittimeen. Whittard's Instant Tea Drink toimii flunssassa hyvin. Linnoittauduin sohvalle odottamaan posteljoonia. Pakettilappu Kujeen paketista oli jo, mutta tulollaan oli myös Wollmeisea ja Titityyläistä lankaa. Oma postitätimme on jossain, tuuraaja ei ole mieluinen. Maksikirjeet jäävät järjestään tuomatta, posti tulee mihin aikaan sattuu ja - en edes tiedä, miten tämä olisi mahdollista - kaikessa kestää kauemmin.
I skipped my typical morning coffee and went for Whittard's Instant Tea Drink. I nested on the sofa and waited for the mail man. We only get mail from Monday through Friday, so it was the last day of the week and I was waiting for several packages. Our own mail lady is absent for some reason and I am not fond of the replacement. Everything even seems to take longer to reach me.
Ei tullut lisää lankaa, mutta pääsinpä viimein Postille hakemaan Kujeen pakettia. Oli muuten eka kerta, kun sieltä tilasin, ja myös langat, joita tilasin, ovat uusia tuttavuuksia. Halusin paksuja sukkalankoja lahjasukkiin. Etsin kadonnutta sukkamojoa - josko se löytyisi paksummista puikoista?
The postman failed me, but I still walked to the post office to fetch an earlier order. I tried a Finnish web store I've never ordered from before, and the yarns I ordered are all new to me too. I had chosen some thicker yarns for gift socks. I am still looking for my missing sock mojo, maybe this is the answer.
_IGP0009.JPG
Vahvat lempivärivibat tästä Schoppel-Wolle Zauberball Stärke 6:sta saa. Väri on Café Flair.
I get very good colour vibes from this Schoppel-Wolle Zauberball Stärke 6 in Café Flair.
_IGP0007.JPG
Lornan Shepherd Sock on ollut puikoilla moneen otteeseen, mutta Shepherd Sport ei koskaan. Tuleepahan sekin kokeiltua. Sininen kausi on vahvasti tulossa valtaan, ensimmäistä kertaa noin kahdeksaan vuoteen - muistan yhden sinisen paidan ajalta, kun kummityttö syntyi - ja tilasin Sheridania.
I've used Lorna's Shepherd Sock many times, but never Shepherd Sport. Now I have it! I also crossed an mental line with ordering a blue colourway, "Sheridan".
_IGP0001.JPG
Tuli sieltä muutakin ihanaa, niistä myöhemmin. Nyt aivo ei toimi ja kirjoittaminen turhauttaa. Annan Paloma Faithin laulaa ja vedän peiton korviin. Ulos ei onneksi tässä säässä edes kaipaa.
There was more yarn in the package too, but I'll come back to them later on. Now I am too feverish and sneezy. I'll let Paloma Faith keep on singing and get under covers. It is rainy too, so no urge to get outside.
IMG_0215.JPG

Powered by Qumana

4 kommenttia:

 1. näytevan kynnetki samaa sävyä langan kanssa! Ihanan väristä lankaa, joutuu ehkä itsekin hankkimaan tuommoista ihanuutta! =)

  VastaaPoista
 2. Minulla tuo paksumpi sukkalanka toimii aika-ajoin sukkamöhköön. Ainakaan langassa ja värissä ei pitäisi olla vika jos ei:)

  Toivotaan, että flunssa häipyy nopeasti eikä jää pidemmäksi vieraaksi.

  VastaaPoista
 3. Paloma on ihan parasta!
  Ja tuo Zauberballin väri on upea!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!