sunnuntai 16. toukokuuta 2010

UV-säteily / UV Radiation


Ihana, kesäinen, kuuma, iloinen viikonloppu on takana. Onnistuin viemään itseni ulos kotoa sekä perjantaina että lauantaina.
We've had a perfect summery weekend with actual heat! I got to spend both days with friends.

_IGP0001.JPG

_IGP0004.JPG


Meillä on kavereiden kanssa menossa pieni KAL (Knit-A-Long) ja kokoonnuimme muutaman ihmisen kanssa ihan konkreettisesti neulomaan niitä yhdessä. Kesän kunniaksi nautin chilisuklaaleivoksen ja lasin kuohuvaa. Aurinko paahtoi kuumasti Eläintarhanlahden yltä ja kaikki oli helppoa ja mukavaa.
We are having a small scale KAL (Knit-A-Long) with some friends. Some of us decided to actually knit together, in person, on a seaside terrace. We enjoyed our drinks, the sun and each other's easy company.
_IGP0006.JPG


Eilen tapasin toisia ystäviä. Join siideriä, ja nautin auringosta kuin kissa, joka hakeutuu auringonläikkään päiväunille. Joka puolella oli värejä, vihreää, kirkasta! Oli iloisia uutisia, oli puhetta tulevaisuudesta, oli pysyvyyttä ja taas helppoa ja mukavaa.
Yesterday I spent with some other friends. I have known them for ages and it was really good spending some time with them. There were happy news and we seemed to talk a lot about future. It was very easy and comforting.
_IGP0007.JPG


Kasvimaailman kilpajuoksu on vauhdikkaimmillaan.
The race to the light is on. The plants grow incredibly fast.
_IGP0015.JPG1 kommentti:

  1. Noinhan ne kesäpäivät pitäiskin viettää; hyvässä seurassa =)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!