torstai 27. toukokuuta 2010

Rakkautta... pusseissa / Love is in the... Pouches

Michael Millerin Love Birds on jotenkin ihan kohtuuttoman suloinen kangas. En olisi uskonut, että se on niinkin paljon mun makuun, sydämiä ja kaikkea. Mutta on se vaan. voi hitsin vitsit. Mustataustainen on nyt loppu, keltaista on vielä pala. Lisää on tilattava.
I've fell in love with Michael Miller's Love Birds fabric. I had it in black and gold (black is my favorite!) and feel I need to order more. I didn't think I'd like it so much, with all the hearts and everything, but I am helpless.
_IGP0010.JPG

_IGP0021.JPG

Ajoin kesätukan koneella, sursur. Lääkityksen säätämiseen liittyi nyt sellaista kuumaa aaltoilua, että tukka oli liikaa. Päätä ei saa päästää palamaan kuitenkaan, joten testasin kaksipuolista kolmiohuivia monessakin eri koossa. Löytyi itselle sopiva kupolinsuojain ja samalla tuli tehtyä näitä myös pienemmässä koossa (ja kauppaankin päätyi, kuten myös yllä olevia pussukoita).
I shaved my head. I was sick and tired of sweating and decided to baldly face the summer. I needed to cover my scalp, though, and thus experienced on triangle scarves. I found a perfect size for me and in the process made some kiddie sizes. Some went, or are on the way, to my Etsy store.  
_IGP0043.JPG

Neulominen ei vieläkään maistu. Villa tuntuu iholla kuumalta. Viikonloppuna otan kyllä Onnin kainaloon ja suuntaamme yhdessä katsomaan Euroviisuja hyvässä seurassa.
I still don't feel like knitting. Wool, blargh, way too hot. On Saturday, though, I will take Onni the Wheel with me and head out to watch the Eurovision song contest with fantastic women (and maybe one guy, too, but hey, he knits!).
Hei muuten, dinokankaan nimi oli I Dig Dinos ja se on Timeless Treasuresin kuosi. Etsystä löytyy :) Tässä vielä maistiaisia.
I received a query on the dinosaur bone fabric. It is I Dig Dinos by Timeless Treasures. Search for it on Etsy :)
_IGP0033.JPG

1 kommentti:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!