maanantai 7. joulukuuta 2009

Jouluilua - Christmas spirit

Nyt on tämän vuoden pikkujoulut juhlittu. Firman pikkujoulut jätin suosiolla väliin kiinnostuksen puutteen vuoksi. Lauantaina olin ihan baarissa, juu kuulkaa, Keravalla, ja siellä oli Suomen kansa niin juhlatunnelmissa että. Onneksi tämä on taas vuodeksi ohi.
Ainoiksi varsinaisiksi pikkujouluiksi jäi siis Ullan pikkujoulut viikko sitten.
I skipped the office Christmas party. I am barely motivated to come here 6 hours a day, I couldn't be bothered to spend a friday evening with these people too. Saturday I spent in a bar with my sister and a dear friend. Brr, everyone was sooo festive, sooo drunk and sooo friendly. Barf.
So my only Christmas party this year was the knitting webzine Ulla's party a week ago.

Ruoka oli jumalaista. Juomakin oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Vieraita oli varmaan reilut 30 ja ennen kuin huomasimmekaan, kello löi puoltayötä ja pienen kurpitsan oli aika lähteä kotiin nukkumaan.
The food was absolutely divine (I looove fennel!) and there was more than enough to drink. There was around 30 guests and before I had a chance to notice, it was midnight and the time to pack the scarf-to-be up and head home.
 Pukkikin kävi niissä pikkujouluissa! Sanna oli ollut kiltti tyttö, koska sai langat kaksiin sukkiin ja bambupuikot koossa 2,5 mm.
We played secret Santa and I got two balls of sock yarn and a set of bamboo needles in size 2.5 mm.
  Just nyt puikoilla on jotain tosi söpöä joulupukinkonttiin. Varmaan loppuviikosta näette jo kuvia :)
At the moment I am knitting something really cute for Christmas. Photos, I expect, by the end of the week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!