lauantai 19. joulukuuta 2009

Joulutohinaa - Christmas spirit


Jouluruusu. Löysin Siwasta hintaan 8,95 euroa - halvin, mitä olen muualla nähnyt, on ollut 24,95 €.
My precious little Hellebore plant. It looks so fragile, yet strong.

Olen tässä tänään viettänyt pakettitalkoita. Olipa pitkästä aikaa hauskaa! Tosin meinasin ensin hermostua, kun rulla voimapaperia oli hukassa, mutta se löytyikin sitten pöydän alta. Olin jo varannut sen valmiiksi.
I have been packing gifts today. So much fun! At first I couldn't find my roll  of brown packing paper but after a bit of swearing I found it under the table. Interesting.


Tein lahjaksi saippuaa. Eihän se oikeesti olisi luvallista kosmetiikkaa valmistaa muille, mutta älkää kertoko poliisille. Tai verokarhulle, nää menee lahjoiksi vaan. Yllä "Lässyn lässyn" eli vadelma-vanilja-jogurtti ja "Doctor Bombay" eli mango-kardemumma.
I made a bunch of soap to give away - I know I shoudn't, but don't make me go to jail. I only give them to my family. The scents here are raspberry-vanilla and mango-cardamom.

Lapsille paketointi on hilpeää puuhaa. Kilpparinapille ei juuri parempaa käyttöä olisi voinut löytää! Siellä majailevat Totoro-kintaat.
Packing stuff for kids is fun. I found a perfect place for the turtle button, too. This package contains the Totoro mittens.Sukkia, huiveja ja pipoja. Tulee villava joulu.
Socks, scarves and hat. My family will have a woolly Christmas.

Kuten kuvasta näkyy, aika vähän ostolahjoja tänä vuonna. Hyvä niin!
Not many gifts are from the store. I kinda like it that way.

Powered by Qumana

3 kommenttia:

  1. Kylläpä sinä olet ollut ahkera pukin apulainen, minulla on yksi ainoa lahja valmiina ja kolme vielä kesken

    VastaaPoista
  2. Hui miten ahkera sä oletkaan ollut!

    VastaaPoista
  3. Pakko sanoa samaa kuin muutki, eli oletpa ollut ahkera!:O Minä tein vain kolme lahjaa itse ja olisin halunnut tehdä enemmän, mutta aika ja jaksamus ei riittänyt..

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!