sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sishbel

Ravelryssä on esitelty satoja Wollmeisen langoista tehtyjä Ishbel-huiveja, ja koska en ole erityisen omaperäinen, liityin joukkoon.

Sishbel
Malli: Ishbel (suurella sileällä osuudella ja suurella pitsiosuudella)
Lanka: Wollmeise Sockenwolle 100 % Merino, väri Poison nr. 5 (medium), kulutus 119 grammaa
Puikot: Pitsi-Addit, 3,5 mm

Tämä väri oli ensimmäisiä ihastuksiani, kun tutkin aikoinaan Wollmeisen sivuja värejä ihmetellen. Se on vain niin röyhkeä ja omanarvontuntoinen. Se ei väistä, vaan sitä väistetään.

Tätä huivia oli kiva tehdä. Väri läikittyi siististi ja sileä osuus valmistui hups, noin vain. Pitsiosuutta oli kyllä turha kuvitellakaan tekevänsä ilman kaaviota, vaikka se valmiina näyttääkin ihan hallittavissa olevalta. Pidän kyllä noista pitsin merileväkuvioista.

Powered by Qumana

6 kommenttia:

 1. Kaunis on, ja väri todella hallitsee tätä tunnelmaa. Ja hei, olethan sinä omaperäinen! Vallan valtavan omaperäinen oletkin =) Käärmesukkien toteutusta jäin haaveilemaan... neuloitko i-cordia suoraan sukkaan vai ompelitko jälkeenpäin?

  Kysyy epätietoinen ja toivoo myös käärmesukkia.

  VastaaPoista
 2. Itse sain yksivärisen mustan Ishbel-huivin eilen pääteltyä. Ishbel on kaunis malli ja kaaviot näyttävät kiltin yksinkertaisilta. Mutta eivät ne ole. Jotenkin uskomattoman hankalat oppia ulkoa, vaikka näyttävät niin helpoilta..

  VastaaPoista
 3. Toi nyt vaan sattuu olemaan aivan ihana!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!