tiistai 10. marraskuuta 2009

Kreativity

Mähän olin vallan unohtanut, että Tui antoi mulle maininnan ja tehtävän.

Kyseessä on tällainen kerro-itsestäsi-seitsemän-totuutta -tehtävä. Tunnetusti olen hyvä ja nopea (khöm) keksimään näitä...
  1. Minulla on vatsassani kaksi n. 10 cm pitkää arpea.
  2. Ensimmäiset nukkeni olivat Matti ja Pelle. Matin sain mummilta ja Pellen Erkki-enolta. Minulla on ollut myös Matti ja Pelle -nimiset rotat. Tai no - Matti elää edelleen.
  3. Toinen nimeni on Kaarina ja pidän siitä kovin.
  4. Ensimmäinen sanomani sana oli "auto". Ensimmäinen lukemani kirja oli Uppo-nalle eksyksissä. Ensimmäinen ei-lastenlaulu-kasettini oli Beatlesin Red Albumin eka levy tai joku varsin samansisältöinen halpakokoelma. En pitänyt kappaleesta "Twist and Shout", se oli mielestäni turhan raju.
  5. Lempinimiäni ovat kautta vuosien olleet Öhkömönkiäinen (rakkaat vanhemmat <3), Ute (Ukki) ja Dura (ystävät teinivuosina). Erään talven ajan Kukka ja Saija kutsuivat mua nimellä Lonkka.
  6. Katson mielelläni psykologisia trillereitä.
  7. Olen harrastanut karatea, mutta en edes muista, mitä koulukuntaa. On mulla keltainen vyö.
Olen viime aikoina laittanut useamman totuushaasteen eteenpäin, joten nyt jääköön väliin - en nimittäin jaksa tarkistaa, kenet olen jo mihinkin haastanut.
Tänään on pingotettava Ishbel. Myös jauhetut halinallet uhkaavat valmistua. Pitää iskeä taas uutta työtä puikoille jottei tasapaino kärsi.
Powered by Qumana

1 kommentti:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!