keskiviikko 11. marraskuuta 2009

10 Things I Hate about You

Mirzu kannusti listaamaan projektihaaveita. Sen teenkin, mutta ensin katsaus 20.10. kirjaamiini lähiaikojen tavoitteisiin:
 • Joululahjahuivi äidille. Tehty, pingotettu.
 • Traktoripaita loppuun: Etukappaleen purku, uudelleen neulominen ja traktorin kirjominen, kappaleiden kiinnitys, kaulus.
 • Joululahjasukat serkun pojille - toiselle vihreät, toiselle siniset. Molemmat kokoa 38-39.
 • Einolle joululahjasukat, koko 30, sinisestä langasta. Eka varsi meneillään.
 • Miehelle pipo.  Tehty, luovutettu.
 • Itselle pipo! Malli tähän on Ravelryn jonossa. No ei olekaan, se ohje on rikki eikä suunnittelija vastaa tiedusteluihin. Uusi ohje haussa.
 • Bambuhihattimen ohje kirjoitettava puhtaaksi. Ei hengenhätää.
 • Miehen Joukahainen jouluksi valmiiksi.
 • Oma tuskien villatakki valmiiksi ennen kevään lämpimiä säitä.

Eli... jotain tapahtuu, joskin verkkaiseen tahtiin. Toisaalta listan ohikin tapahtuu - siskon joululahjahuivi pingottuu, Halinallet pingottuvat, ja kiemurtelevan käärmeen sukat päättelin tänään. Lisäksi jonoon täytyy lisätä ennen joulua valmistuviksi kahdet miesten sukat ja yhdet varrettomat naisten sukat. Kääk!
Projektihaaveissa voimakkaimpana polttelee toinen Silk Kerchief (rav-linkki) eli Pubiruususen siskopuoli. Siihen on langatkin valittuina, mutta se joutuu odottamaan nyt joululahjojen valmistumista.
Villapaidoissa ja -takeissa hinkuja on myös. Plain and Simple Pullover (rav-linkki) on haaveissa, mutta ohjetta ohuemmasta langasta ja hiukan pidemmillä hihoilla. Lisäksi suunnittelen toista villapaitaa myös ohuesta langasta, mutta en ole ihan varma, millaisen siitä haluan. Vaatii matikkaa. Piirrelty sitä on, ja siinä tulee olemaan epäsymmetrisyyttä niin muodossa kuin värissäkin.
Entäs Grannie Smith Cardigan? Vai onko se vähän tyttömäinen? Jos sen tekisi syvänpunaisena?
Huiveissakin riittää haaveiltavaa. Olen jo ostanut ohjeen La Cumparsitaan. Lisäksi haluan kolmiohuivin Linen stitchillä tehtynä. Ravelryssä sellainenkin toki on, Baana-huivi nimittäin. Ja kolmantena, muttei vähäisimpänä, Feathered Duster.
Sukkapuolella... siellä sitä jonoa vasta onkin. Eikä asiaa helpota yhtään se, että tunnun tekevän vaan omia simppeleitä perussukkia... Mömmö Valaan tavoin mäkin haaveilen Kalajoki-sukista, mutta minä aion käyttää oman Jitterbug Elephant's Daydream -lankani niihin enkä Paraphernalioihin, kuten edellä mainittu Vesinisäkäs.
Pidän kovasti vähäeleisistä sukista, joten listalla ovat myös Shur'tagalit, Escalator Socksit, Julesit ja Leyburnit. Mukavilta näyttävät myös Aquaphobiat.
Hanskaosastoa edustaa moni juttu, jotka löytyvät vain Ravelrystä: Dinohanskat, joihin ohje on jo ostettuna,  Cheese hands, kämmekkäät tähän tapaan... Lisäksi Indilit uudesta Ullasta.
Haaste eteenpäin!
Powered by Qumana

1 kommentti:

 1. Hauskaa lukea näitä listoja:) Mua alkoi nyt pohdituttaa norsujitterin kohtalo, sillä eihän Kalajoki-nimisiä sukkia voi tehdä vihreästä langasta. Tiedä vaikka oltais kohta sukkakaksoset!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!