lauantai 14. marraskuuta 2009

Kaislikossa suhisee

Otsikon sanapari on rytmiltään sellainen, että sitä aina yrittää mielessään kääntää (Vihti tutuksi -tyyliin). Vaikka tietää, ettei siitä tule mitään. Sama ongelma oli aikanaan Kouvolassa asuessani - kun ajoi autolla Porvoon ja Kouvolan väliä, vastaan tuli kyltti johonkin paikkaan, joka kuulosti siltä, että se olisi oikea sana, jos sen lukisi lopusta alkuun. Aina se piti sitten lukea lopusta alkuun eikä siitä koskaan tullut sanaa. Ei koskaan!
En enää muista, mikä paikka se oli.
Käärmesukat ovat olleet tekeillä elokuusta asti ja jääneet aina kaiken jalkoihin. Nyt sain ne viimein pois pyörimästä.

Kaislikossa suhisee
Malli: oma
Lanka: Pilviltä saamani Araucania Ranco Solid (n. 70 grammaa) ja Casbahin jämät (muutama gramma) sekä pätkät punaista ja mustanruskeaa sukkalankaa naamoiksi.
Puikot: Knit Pro 2,25 mm
Koko: n. 39

Olisi pitänyt ottaa kuvia, joissa molemmat sukat näkyvät kunnolla. Luikerot ovat yksilöllisiä, kiemurtelevat kumpikin omaan tahtiinsa, ja toinen on pidempi kuin toinen. No, pituusero näkyy kyllä ylemmässä kuvassa - toisesta käärmeestä kuvaan on päässyt vain kieli :)
Eilen sain valmiiksi siskonpojan joululahjasukat. Neuloin ahkerasti koko illan ja tyhjensin boksilta viimeiset Beckit ja Wallanderit. Tänään sitten tuon Joukahaisen kimppuun pitkästä aikaa!
Powered by Qumana

7 kommenttia:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!