tiistai 17. kesäkuuta 2008

Very important person's works in progress

The couple of first paragraphs also in English :)

Ravelryn kesävaihto on osaltani ohi. Ihana vaihtokaverini oli jämpti ja aikainen lintu, sillä deadline oli vasta kuun lopussa.
Paketti saapui tänään ja yllättäen suklaat syötiin jo ennen valokuvausta. Aamiaiseksi puolitimme miehen kanssa Maraboun maitosuklaan ja iltapäiväkahvi sai seurakseen tummaa suklaata.

The summer swap is over for me. My lovely swap partner was very precise and an early bird too, as the swap deadline was June the last.
The package arrived today. No-one should be surprise to notice that the chocolates are already gone at the time of photography. The dark premium chocolate was a perfect partner for our afternoon coffee. Thank you, dear partner! Suklaiden lisäksi paketista paljastui kesäinen pussukka ja unikkopinni, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Cherry Tree Hillin sukkalankaa... Onhan sitä kuolattu, juu :) Ihanaa! Väri on "dusk".

Besides the chocolates the package revealed a summery pouch and a poppy hair pin made out of recycled material. Cherry Tree Hill sock yarn... I admit, I've been drooling for it. Love it! The colorway is "dusk". Just look at it! The picture could be sharper, I know... Muuten on ollut outo päivä. Olen ollut sairaslomalla flunssan takia (tajusin juuri, että se voi johtua myös jatkuvasta tulehdustilasta tuossa juurihoitoa kaipaavassa poskihampaassa!) ja olen viettänyt päivää katsoen kokonaisen kauden L-koodia. Kolmoskauden, sen surullisen. Olen itkenyt kuin putous, mikä on ollut tavallaan aika raikastavaa.
Samalla olen inventoinut, mitä kaikkea on tullutkaan aloiteltua. Seuraa yhteenveto keskeneräisistä surkeine tekosyineen. Tilaussukka. Ikinä ei muka ole aikaa keskittyä kaavioon riittävästi. Ikinä ei ole kylliksi valoa (pirun musta lanka :)). Ja yksi puikkokin on taas poikki, kuinkas muutenkaan. Tämäkään ei jotenkin edisty. Miehellä on niin saamarin pitkät jalkoterät. Ihme Hessu Hopo. Eka sukka siis vasta menossa. Mitä jos toi lanka ei riitä? Tämän hetken rakastettuni, mon cherie. Pinwheel itselle Freedom Spiritistä. Puikkoina vitoset, aluksi sukkapuikot (alumiinia), sitten pyöröt (80, 120 ja lopulta 150 cm). Kuusi kerää olen jo upottanut tuohon lankaa ja laskujeni mukaan vajaa kaksi pitäisi vielä pyöritellä. Puuttuu nelisen kerrosta ulkoreunalta ja toinen hiha. Mallista poiketen teen leveät kimonotyyppiset hihat, yhteen menee noin 75 g lankaa.

Ja koska Freedom Spirit loppui kesken, aloitin harhautusliikkeenä toisen Pinwheelin ja tuplasti jymäkämpänä. Saman lafkan lanka, Freedom Wool. Tuota kirjavaa tulee vain selkäosaan, loppu tulee kivalla vihreällä. Näätte sitten. Ysin puikot (sukkapuikot tuossa koossa maksavat muuten melkein 20 euroa ja lisäävät siis takin hintaa jonkun 35 %). Musta tuo alku näyttää ihan pipolta, siksi norsujumalan päässä. Syntynen seuraavassa elämässä joksikin levää joenpohjasta imeväksi limanuljaskaksi taas tästäkin hyvästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!