maanantai 2. kesäkuuta 2008

Suomuapinoita ja puikkoilottelua

Pyörittelin ne apinasukat tänään loppuun. Eilen laiskotutti enkä viitsinyt väkisinkään neuloa. Kivat tuli! Napakat, mutta rennot. Nämä menee lahjaksi ja tiedän jo, kenelle. Lankaakin jäi reilusti, koska noissa Trekking Hand Art -vyyhdeissä sitä on niin reilulla kädellä. Teen sukille ehkä kaveriksi jonkinmoiset rannekkeet vielä.
Apinat väärinpäin, mallineule Monkey Socks. Mallikaaviota on luettu väärinpäin ja takareunastaan neulottu oikea silmukka on siirretty sen vuoksi kaaviossa kaksi riviä alemmas sulkemaan kaksinkertainen langankierto. Lanka: Trekking Hand Art, väri Jamaica, kulutus 3/4 vyyhtiä. Puikot: Bambua, 2,5 mm.

Pyörähdin Priimassa tänään. Sain aivan ylihyvää palvelua (ja vanhana asiakaspalvelun kehäraakkina olen vieläpä aika kriittinen asiakas), kiitos, Priima! Nappasin uuden vyyhdin Jitterbugia Pomatomuksia varten ja kotiin päästyäni väkersin viimeiset puuttuvat lankametrit silmukoille.
Nyt mulla olisi sitten sukat ja lähes iskemätön Jitterbug-vyyhti.
Eli, may I present: Pomatomus
Lanka: Colinette Jitterbug, väri Ginger&Cinnabar, kulutus noin 1,01 vyyhtiä.
Puikot: Sekalainen valikoima bambupuikkoja koossa 2,5 mm.
Tässä näkyy vyyhdinvaihtokohta, ei paljosta jäänyt kiinni:

Ja tässä nämä rakkaat nyt sitten koivissa:

Ja kun kerran melkein Hakaniemessä olin jo muutenkin, poikkesin vielä vihreään vyyhtiin. Miksikö? No tarvitsin lisää kaksipuolikkaita. Poikkaisin taas yhden, ja tällä kertaa rojahtamalla sen päälle koko vaatimattomassa komeudessani.
Ostin Dropsit, hukkasin yhden autoreissulla.
Ostin Susanne'sit, katkaisin yhden hilluessani.
Ostin Addit, katkaisin yhden kokovartalokarateliikkeellä.
Nyt mulla on kolme neljän puikon settiä bambuja.
Vyyhdistä ostin nyt kokeiluun samaa paksuutta sekä eeben- että ruusupuiset yksilöt. Katsotaan, kuin mimmin käy. Kunhan KnitPick'sin Harmonyt (2,25 ja 2,75 mm) tulevat Saksasta, alan olla valmis kirjoittamaan kattavan arvostelun erilaisista puisista ja bambuisista sukkapuikoista ihan vaan viime kuun kokemusten perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!