tiistai 24. kesäkuuta 2008

Ylös, alas ja uudestaan

Tein radikaalin ratkaisun miehen sukkien suhteen. Tuo on kapeanilkkainen tapaus, ja vaikka tein ohjetta kapeamman varren, se ei siltikään ollut napakka. Askartelin siis tällaisen muutoksen, niin ei tarvinnut purkaa koko sukkaa:

Sukasta tulee siis kaksisuuntainen. Jalkoterä on neulottu ylhäältä alas ja varsi alhaalta ylös. Ja tämä on vasta ensimmäinen sukka.

Vein eilen itseni elokuviin. Nappasin lankapallon ja Knitpicksin Harmonyt mukaan. Olisi saanut olla vielä vaaleampaa lankaa, pitävät nimittäin hävyttömän pimeinä nuo elokuvateatterit! Kuka siitäkin vastaa? :)


Ajattelin näitä Jayskoja äitille. Sääli, etteivät värit lätäköidy yhtään - noissa väreissä tosin raju lätäköityminen olisi ollut aika tuhoisaa.

Harmonyt on kivat puikot, tukevat ja sopivan liukaspintaiset. Vain 15 sentin pituus aiheutti tottumattomalle käden harhaliikkeitä, kun puikko ei jatkunutkaan niin kuin alitajuntani oletti.

Kävin siis katsomassa Sinkkuelämää. Ihan hetken mielijohteesta, kaipasin sellaista aivotonta omaa aikaa. Leffa toimi siihen tarkoitukseen hyvin ja tulihan siinä liikutuksesta ihan muutama kyynelkin tiristettyä.

Ensi viikonloppuna karkaan mökille Pirkanmaalle. Järvi sieltä puuttuu, mutta muuten saa kesäänsä mökkifiilistä. Mökin terassi, sukankudin, lasi viiniä ja kissa jaloissa. En malttaisi odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!