tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sammakko se loikki lampaantaljan poikki

Sukelsin Wollmeise-laatikkoon värinkaipuussani. Sielläpä olikin yllättävän tummaa! Yksi huolella hillottu Frosch-värinen sukkalankavyyhti kuitenkin löytyi ja varsin äkkiä se päätyi kerälle ja edelleen puikoille.

_IGP0007

Tein kärkilisäykset 64 silmukkaan asti ja koska ei kirkkaampaakaan visiota tullut, aloitin Vuorela-mallineuleen taas kerran. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan.

_IGP0009

_IGP0012

Näihin sukkiin kokeilin nyt pidempää kiilalevennyssarjaa (lisäykset joka kolmannella kerroksella joka toisen sijaan) ja tuntuu hyvältä ratkaisulta rintavaan jalkaan. Muuten on ihan perus-Vuorelat.

Sammakko Vuorelassa
Malli: Vuorela
Lanka: Wollmeise Twin, väri Frosch, 93 grammaa eli 288,2 metriä
Koko: 40
Puikot: 2,25 mm

_IGP0017


Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 17
Sukat: 13
Kulutetut grammat: 1322
Kulutetut metrit: 4410,3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Frosch on yksi mun ikisuosikkeja, mulla on siitä jo Vitamin D -takki ja Still Light -tunikakin. Ja vielä on kaulahuiviin langat jemmassa :)

   Poista
 2. Tämä malli on vaan niin hieno. Tällä kertaa yllätin itseni kuitenkin ihailemasta lankaa. Juurikin saapui pari sammakkolasta kotiin, ja niitä hipelsin. Kauniisti neuloutuva pinta, tykkään väristä ihan hirmuisesti. Kiva kun sattui näytille täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saa tästä väristä tarpeekseni! Alun perin aioin tuosta langasta sukat itselleni, mutta saahan tuota varmaan taas lisää kun kuume käy ylitsepääsemättömäksi. Ja jäihän tuosta reilu jämäkin.

   Poista
 3. Kauniin keväisen vihreät sukat. Tuo malli on kyllä kaunis. Täytyypi laittaa se omalle työlistalle kans. Jotain vaihtelua tasaraidallisiin sukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu on hyvästä, vaikka itse toki tykkään tasaraitasukistakin valtavasti!

   Poista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!