tiistai 15. heinäkuuta 2014

Minullekin Still Light

Veera Välimäen Still Light on "aika suosittu",  Ravelryssä on lähes 2 000 projektia. Tiedänpä erään, joka on tehnyt näitä jo kahdeksan. Minulle tämä on ensimmäinen - aika sitten näyttää, onko viimeinen.

Ostin kanssaneulojalta neljä vyyhtiä Wollmeisen Purea tätä silmälläpitäen. Yllättäen tähän kului aika tarkkaan kolme vyyhtiä, toista taskunpohjaa jatkoin hiukan neljännestä. Kolmella vyyhdillä olisin saanut valmista, jos helma olisi ollut kaksi kerrosta lyhyempi. Toki vyyhdit olivat ylipainoisia kaikki - mekon paino valmiina on 488 grammaa.

_IGP0014

Minähän olin iloinen yllättäen käyttämättä jääneestä Frosch-vyyhdistä. Siitä on jo tulossa kaulahuivi ensi talveksi. Olen kadottanut neljä vuotta sitten neulomani Frosch-pohjaisen ainaoikein-huivin, joka oli hurrrrjan rakas, joten teen nyt sitten uuden, värikaverina vaan tällä kertaa harmaata.

Valoisa sammakko
Malli: Still Light
Koko: n. L (säädin vähän, koska tiheyteni heitti yhdellä silmukalla annetusta)
Modaukset: Rintamuotolaskokset lisätty
Puikot: 2,75 mm, Chiaogoon Red Lacet ja Hiyahiyan sharp steel -pyöröt
Lanka: Wollmeise 100% Pure, väri Frosch, 488 grammaa eli 1708,8 metriä
Nappi: Stephaniexulta vuonna 2009 ostettu puunappi

Itsensä kuvaamisen mahdottomuus...

_IGP0023

Tilastoja:
Vuoden 2014 valmis työ nro 19, villapaita nro 2
Langan yhteiskulutus 2014: 4985 g eli 14 119,13 m

1 kommentti:

  1. Jos käyttäisin neuleita, niin käyttäisin juuri tällaista. Tosi makee. Ja väri on niin hieno, että sille ei ole vertaa. Pitäisköhän taas kytsiä wm:n päivityksiä...

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!