tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kokoelma huomioita ja raportti Tappaamisesta

Huomio 1: Plantagenet-sukkaohjeesta on vihdoin ostettavissa myös englanninkielinen versio. Myynti Ravelryn kautta neljän euron hintaan (ostamiseen ei tarvita Ravelry-tiliä, joskin suosittelen ihan jokaiselle tosi lämpimästi Ravelryä) ja hintaan kuuluvat sekä englannin- että suomenkielinen pdf-tiedosto.

Huomio 2: Tour de Fleece on vienyt kaiken aikani jo kolme päivää. Tänään aion myös neuloa, kehrään ihan korkeintaan pari tuntia enkä taas kahdeksaa kuten eilen.

IMG_2544


Huomio 3:
Parvekkeella kehrääminen on parasta.

IMG_2553


Tappaaminen

Viikkoa juhannuksen jälkeen pakattiin taas auto täyteen naisia, villaa, lankoja, rukkeja, kuohuviiniä ja herkkuja ja suunnattiin nokka kohti Lieksaa. Vuosittaisista neuletapaamisista tämä on yksi suosikeistani.

IMG_2452


IMG_2455

Paitsi loistavaa seuraa ja inspiraatiota, Tappaaminen tarjoaa kivan majoituksen Timitra Hostelissa, joka tarjoaa paitsi kunnon puitteet Tappaamiselle, myös aivan törkeän hyvät pöperöt. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille Pohjois-Karjalaan matkustaville. Eikä muuten ole maksettu mainos (ellei sitten mahdollisuutta rapsuttaa talon koiraa pidetä maksuna - siinä jäin nimittäin huimasti plussalle)!

Paljonkohan meitä oli paikalla, parisenkymmentä? Tapahtuma ei siis ole kooltaan yhtä iso kuin esimerkiksi Päivölän retriitit tai Syksyn kuitupitoinen tapaaminen, mutta on sitä juttuseuraa tuossakin :) Ja on aina kiva tavata tuon suunnan ihmisiä.

Koko reissu torstai-illasta sunnuntai-iltapäivään (majoitus, oleskelutilat ja neljä ateriaa päivässä) maksoi reilusti alle kaksi sataa euroa per pää. Lisäksi tuli bensakuluja kimppakyydeistä ja tietenkin kuohuviinikulut.

IMG_2481


IMG_2490

Lämmin kiitos siis tilaisuuden primus motoreille Saaralle ja Marikalle! Reipas Saara toi mukanaan kolmiviikkoisen kuopuksensa, joka käyttäytyi kuin vanha tekijä - laulavat, nauravat ja rasvaisia juttuja puhuneet naiset eivät juuri junioria hätkäyttäneet ja tyynesti vauva keikkui sylistä syliin monta päivää :)

En ottanut yhden ainutta käsityökuvaa koko nelipäiväisen reissun aikana. Tämä tekele kuitenkin eteni sillä reissulla parikymmentä senttiä. Kerron mekosta/tunikasta lisää pikapuoliin.

IMG_2501Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!